Локалните пазари играят важна роля за технологичните решения на vivo

vivo round table

Технологичният гигант vivo представи стратегическото си развитие на българския пазар, като подчерта, че опитът на специалистите от локалните пазари е от съществено значение за подобряването на технологичните решения на компанията.

„Горди сме с постигнатото на българския пазар до момента. Стремим се да предоставим на потребителите иновативни решения, които да допринесат за цялостното технологично изживяване.“, споделя Иво Бояджиев, ръководител на отдел продажби vivo България.

Фокус на събитието бяха представените наскоро в Китай модели – гейминг смартфонът iQOO 10 Pro и най-новото попълнение при серията сгъваеми телефони – X Fold.

Последният е разработен с елементи на аерокосмически алуминий в иновативна панта. Устройството е снабдено с процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1, комбиниран с персонализиран защитен чип на vivo. Чипсетът използва 4-нанометров процесор с подобрена производителност и по-ниска консумация на енергия. X Fold усъвършенства изживяването, чрез двата си дисплея – външен и вътрешен, поддържащи 120Hz честота на опресняване, а за любителите на фотографията е разработена камера с нови, по-добри оптични сензори, в резултат на партньорството между vivo и ZEISS.

„Първият сгъваем телефон в индустрията беше пуснат преди четири години и постави началото на това, което наричаме ерата на сгъваемия телефон 1.0… За да удовлетворим напълно нашите потребители, ние сме решени да разработваме и внедряваме нови технологии за сгъваемите телефони и да създадем цялостно изживяване, което те заслужават от водещ продукт. С X Fold, истински флагмански сгъваем телефон, който има всичко, се надяваме, че можем да възвестим нова ера за индустрията: Ерата на сгъваемия телефон 2.0.“, споделя мениджърът продажби на vivo България, Ангел Вакаралийски.

Vivo представиха водещия смартфон в гейминг категорията – iQOO 10 Pro. Чрез него те затвърждават лидерството си в технологията за ултра бързо зареждане с първото в света използване на 200W. Технологията предоставя възможност за зареждане от изтощено състояние до достигане на 100% само за 10 минути. Дебютът на зареждането с 200W е именно в устройството iQOO 10 Pro. То разполага с процесор Snapdragon 8 Plus Gen 1, V1+ чипа за изображения на vivo, 2K HDR10+ екран за игри и стабилизирана система от камери. iQOO 10 Pro се предлага в два цвята – класическо черно и ексклузивното BMW Motorsport издание.