31 дни Коледа в приложението на Yettel

Коледа в Yettel

Коледа в Yettel

В най-празничния месец Yettel готви изненади за своите клиенти в специален коледен календар в мобилното си приложение. Всеки ден от декември идва с различна изненада за потребителите, която да направи Коледата им още по-приказна. За да получат своята изненада, трябва просто да влязат в приложението Yettel, да намерят банера „31 дни Коледа“ в секция „За теб“ и да отворят кутийката за съответния ден. Към всяко от предложенията в календара ще получат и предизвикателство в синхрон с ценностите на компанията за устойчиво развитие и за по-добро и чисто бъдеще. А в духа на Коледа всяка от изненадите може да бъде споделена с приятел, който също е в мрежата на Yettel.

Сред многото празнични предложения могат да бъдат открити оферти, с които всеки ще има възможността да създаде истинска коледна магия за себе си и за своите близки. През декември могат да бъдат спечелени -15% отстъпка за избрани продукти в категориите „Кухня“, „Здраве и красота“ или „Уреди за почистване на дома“ от веригата Technopolis. Отстъпка също от -15% за строителния хипермаркет Praktis е скрита в някой от дните за потребителите на Yettel.

Смарт телефон XIAOMI 12 Pro 5G 256GB, смарт часовник SAMSUNG Galaxy Watch5 44mm BT и безжични слушалки APPLE AirPods 3rd Generation with Lightning Charging Case могат да бъдат грабнати с код за 15% намаление от коледния календар и да се превърнат в любим подарък под елхата. Най-щастливи от подаръците винаги са децата, а за техните подаръци са скрити отстъпки от 20% от Comsed и ozone.bg.

Оферти за -15% от цени на премиум козметика за коса от ZlatnaRibka, както и 5% отстъпка за нови спортни обувки или облекло от ShopSector също ще зарадват потребителите. Освен домашния уют, по време на празниците много хора планират и нови пътешествия за предстоящата година. За тях телекомът е подготвил допълнителни партньорски предложения с отстъпки от Booking.com, верига хотели „Шарлопов“ и TopRentACar.

Всеки клиент на оператора може да участва в кампанията от 1 до 31 декември по веднъж дневно, а след всяка 10-а игра автоматично ще бъде включван в томбола за страхотни изненади с марката SAMSUNG – смартфони, смарт часовници, слушалки и таблети.

Повече за кампанията и пълните ѝ условия можете да откриете тук.