А1 приема предварителни поръчки за Motorola Edge 50 Ultra

Най-усъвършенстваният модел на Motorola досега –Edge 50 Ultra, вече може да бъде предварително поръчан в онлайн магазина на A1.bg. Устройствотоидва с обновен дизайн, най-добрата камера с увеличение на Motorola и изключително бързо зареждане.

Motorola Edge 50 Ultra се предлага от А1 в комплект с безжични слушалки Moto Buds+ в цвят Forest Grey от 15-и до 31-ви май.

Motorola EDGE 50 Ultra е първият смартфон в света, чиято камера и дисплей са одобрени от Pantone. За тази цел устройството е отговорило на редица критерии за оценка и класификация, като автентично наподобява пълната гама от реални цветове на Pantone. Това означава, че заснетото с камерата или онова, което се изобразява на дисплея, наистина отговаря на широкия спектър нюанси на цвета на човешката кожа. Освен това Motorola Edge 50 Ultra е с водоустойчив дизайн и изключително здрава изработка, състояща се от прецизно изрязана алуминиева рамка и Corning® Gorilla® Glass Victus® дисплей.

Устройството идва с 1TB вградена и 16GB RAM памет и е налично за предварителни поръчки на сайта на А1.bg за 1279,99 лв. в брой с план Unlimited Ultra или 61,99лв. на месец за 36 месеца със същия план, в комплект с Moto Buds+ Forest Grey до 31-ви май.