Промоционална отстъпка на Unlimited M, L и Ultra плановете от A1

A1 Unlimited

A1 Unlimited

През април потребителите на А1 могат да вземат своя нов мобилен план Unlimited M, L и Ultra с промоционална отстъпка от 50% за първите шест месеца на договора. Специалните условия важат за сключване на нов или преподписване на съществуващ абонамент.

По този начин клиентите могат да общуват в най-бързата мобилна мрежа в България според Ookla и да общуват и сърфират неограничено на цени, започващи от 17,50 лева на месец за първите шест месеца от договора.

Благодарение на иновативния подход на А1 потребителите могат да включват в мобилните си тарифи до 3 дигитални услуги по избор и да ги използват без допълнително заплащане за до 24 месеца от подписване на договора. Клиентите разполагат с богат избор от възможности да добавят към плана си абонаменти за ТВ и стрийминг платформи като Netflix, HBO MAX, A1 Xplore TV GO. Ексклузивно спортно съдържание в каналите MAX и Diema Xtra, както и аудио книги от Storytel, образователни платформи Bell.bg и е-просвета, и медийно съдържание от Капитал и Мениджър.