Как изкуственият интелект ще промени здравеопазването – Tech of Tomorrow

Tech of Tomorrow

Tech of Tomorrow

На 7 октомври от 14:15 часа на Investor.bg ще можем да проследим втората онлайн конференция, в която главната тема е „Как изкуственият интелект ще промени здравеопазването“. 

Както и в предишната конференция, лекторите са експерти в областта, а един от тях е Д-р Тамаш Бабел – експерт по здравеопазване, мениджър за медицински и пазарен достъп към Европейския институт за иновации и технологии. 
Част от дейностите на Д-р Бабел са разработване на продукти, оценка на инвестиции, консултатнски проекти за oценка на здравни технологии и др., а през месец април той бе член на журито на най-големия хакатон в Унгария. 

Зоя Паунова – главен изпълнителен директор на АстраЗенека България ще представи повече информация относно навлизането на онлайн здравеопазването и как дигитализацията трансформира фармацевтичния сектор, редом с Цветан Алексиев (главен изпълнителен директор на Сирма Груп Холдинг. 
Наскоро Сирма Груп Холдинг показа мобилно приложение, наподобяващо медицински картон, което позволява на потребителите да записват своите жизнени параметри като температура, пулс, кръвно налягане и др., и да ги споделят с лекар, за да получат онлайн консултация. 

Още за новите технологии в здравния сектор – гледайте на живо на 7 октомври, от 14:15 часа, на Investor.bg и в социалните мрежи на медията. Модератор на онлайн дискусията ще бъде главният редактор на Investor.bg и автор и водещ на технологичното предаване UpDate по Bloomberg TV Bulgaria Бойчо Попов.

За да проследите интересните дискусии и да получите повече информация за темите и участниците в Tech of Tomorrow, може да се регистрирате на https://tech.investor.bg/