Arctis 9 – Най-новите гейминг слушалки на SteelSeries

SteelSeries Arctis 9

SteelSeries Arctis 9

Основаната през 2001г. SteelSeries е лидер в производството на геймърски периферни устройства и е най-бързо развиващата се марка за компютърни слушалки за гейминг в САЩ.

Сред основните приоритети на компанията са качеството, иновациите и функционалността, които подобряват производителността чрез въвеждането на първи за пазара иновации и технологии, като по този начин геймърите могат да играят по-усилено, да тренират по-дълго и да се справят с предизвикателствата.

SteelSeries подкрепя създаването на усещане за общност и свързаност между геймърите, чрез турнири и електронни спортове.

На 15-ти септември в Чикаго бе представен най-новия член на награждаваната линия за Arctis – Arctis 9, висококачествени гейминг безжични слушалки с двойна свързаност. Arctis 9 ще са съвместими както с компютър така и с PlayStation 5.

Моделът включва утвърдената от SteelSeries безжична свързаност, без загуба на качеството, с ултра ниска латентност чрез 2.4 GHz, за да могат геймърите да се наслаждават на уникално безжично игрово изживяване.

Подобно на предходните модели, Arctis 9 също разполагас едновременна Bluetooth свързаност към мобилни устройства, която позволява да чувате аудиото от игрите с кристален звук, без загуба на качество, докато водите разговор или слушате музика.

В духа на традициите на семейството на Arctis, Arctis 9 също използва сертифициран от Discord микрофон.  Микрофонът ClearCast използва двупосочен дизайн за превъзходно шумопотискане, както и ясно и естествено звучене, докато характерната за Arctis звукова сцена акцентира както на фините, така и на критичните звуци, което позволява на геймърите да чуят всеки един детайл по време на игра.

Батерията на Arctis 9 е оптимизиране да осигурява повече от 20 часа непрекъснато използване при безжична връзка с едно зареждане.

Емблематичната лента за окачване, наподобяваща тaзи за ски очила, създава усещането за комфорт, в съчетание с меките наушници Airweave, а подсилената със стомана лента за глава предлага перфектно прилягане и дълготрайна издръжливост.

За удобството на геймърите слушалките разполагат и с бутони за контрол на ChatMix функцията, за да могат по-лесно да настройват звука в играта и аудио чата директно от слушалката, както и да използват DTS: X v2.0 съраунд профил, за невероятно точно позициониране на пространствения звук.

Новите геймърски слушалки Arctis 9 се предлагат в световен мащаб за 199,99 долара / 199,99 евро /  на страницата на SteelSeries.