ASBIS и AMD отбелязват 20 години партньорство

20_years_AMD_ASBIS

20_years_AMD_ASBIS

През предходните две десетилетия между ASBIS и AMD се разви партньорство, характеризиращо се с широко и продуктивно сътрудничество и синергия, което доведе до взаимни ползи. Това партньорство процъфтява, като обхваща над 40 държави в региона на Европа, Близкия изток и Африка и предлага широка гама от продукти на доставчици. Тези продукти включват процесори за настолни компютри, сървъри и работни станции, както и графични решения за професионалисти Radeon PRO Graphics.

„Advanced Micro Devices (AMD) е безценен стратегически партньор на ASBIS и е неразделна част от нашата бизнес инфраструктура през последните две десетилетия. Нашето партньорство беше използвано за постигане на забележителен успех и заедно катализирахме значителен напредък в технологичната индустрия. Като едно истински динамично дуо, ние продължаваме да стимулираме иновациите и трансформацията в сектора. ASBIS се гордее с това, че е надежден дистрибутор на AMD и ние се ангажираме да подкрепяме AMD във всичките им начинания за развитие. Дългосрочното стратегическо партньорство между AMD и ASBIS е свидетелство за нашия взаимен успех и споделена визия. Заедно се стремим да издигнем индустрията и да укрепим нейните основи“ – каза Мартин Врба, старши мениджър бизнес развитие в ASBIS.

„АСБИС България стартира официално дистрибуция на AMD още в далечната 2004 година, когато AMD предлагаше ATHLON – едни от най-добрите процесори на пазара.

През годините се стремяхме да поддържаме винаги достатъчно наличности, за да оправдаем доверието на нашите български партньори, без които нямаше да постигнем днешните успехи.

Благодарим на AMD за доверието и гледаме напред към още по-значими успехи“ – сподели Йорданка Табакова, Продуктов мениджър AMD в ASBIS България.

Продуктите на AMD са достъпни у нас при всички дилъри на АСБИС България.