Нови AIO охладители от DeepCool – MYSTIQUE

Deep Cool Mystique

Deep Cool Mystique

DeepCool с представя серията MYSTIQUE AIO. Тя включва охладители с течност, проектирани да подобрят охлаждането при игри и използване на взискателни професионални приложения. MYSTIQUE AIO охладителите идват с 2.8″ TFT LCD екрани, които могат да се персонализират и да предложат нов стандарт за естетика и ефективност.

Освободена креативност с брилянтен 2.8″ LCD екран

Акцентът на серията MYSTIQUE е впечатляващият 2.8″ IPS TFT LCD екран, който предлага детайлна резолюция от 640×480 пиксела и може да изобразява 16,7 милиона цвята. Потребителите могат да персонализират своите системи с изображения и анимирани GIF-ове, което им дава изцяло нова възможност да изразят себе си творчески и да персонализират своето PC.

5-то поколение технология на помпата

DeepCool MYSTIQUE използват високотехнологична и високоефективна помпа от 5-то поколение, която осигурява забележителна производителност за модерните, жадни за мощност процесори. Оптимизираният дизайн на помпата включва 3-фазен, 6-слотов, 4-полюсен мотор, сподобен да се върти със скорост от 3400 RPM, докато при това запазва ниско ниво на шума от 21 dB(A).

Препроектирана студена плоча за подобрен трансфер на топлината

Охладителите MYSTIQUE AIO идват с наново проектирана студена плоча, която оптимизира предаването на топлината с 0,1 мм канали с интензивен поток, разположени стратегически върху горещите точки на процесора. Прецизният сплитер на течността осигурява ефективен поток и допринася за върховото представяне на охлаждането.

Високопроизводителни FT12 SE PWM вентилатори

Снабдени с FT12 SE PWM вентилатори, изработени от PBT материал, охладителите MYSTIQUE AIO осигуряват отлично налягане и въздушен поток. Те използват 3-фазен, 6-слотов, 4-полюсен мотор, който осигурява по-гладка работа в сравнение със стандартните вентилатори за кутии. С оборотен диапазон между 500-2150 RPM, въздушен поток от 72,45 CFM и ниско ниво на шума ≤36,49 dB(A), тези вентилатори постигат перфектен баланс между производителност и акустика.

Опростена инсталация и DeepCreative Control Center

Охладителите MYSTIQUE се отличават с лесна инсталация, защото съдържат всички нужни аксесоари за монтаж, подходящи и за Intel, и за AMD платформи. DeepCreative е изчерпателният софтуер за контрол, който вдъхва живот на специалните функции на охладителите MYSTIQUE. Потребителите могат да се насладят на статистики в реално време, детайлна системна информация и достъп до съвместими устройства. DeepCreative предлага режими Monitoring, Media и Recording за персонализирано наблюдение и опции за изобразяване.