Fortnite сезон 8 започва след 1 ден

Fortnite Season 8

Fortnite Season 8

Новият 8-ми сезон на Fortnite: Battle Royale стартира на 28 февруари. Това стана ясно от Туитър профила на създателите Epic Games.

В интернет се появиха тийзъри, които загатват, че сезонът ще бъде на пиратска тематика. Първият излезе преди 3 дни и гласи следното: „‘X’-ът маркира мястото на съкровище в изобилие. Загубената плячка, ще бъде открита“. Ден по-късно се появи следващата улика към разкритие на темата на сезона. В нея създаделите пуснаха следната гатанка: „Нещо блести в пещерата… Но внимавайте за тези, които пристигат по вълните.“. Това отново потвърди слуховете за пиратската тематика, но днешният спойлер съдържащ предпоследна част от пъзела, пък може би подсказва, че ще се появят и митични същества. Тя гласи следното: „Събудени зверове от огън и пепел, победете ги и ще разграбите скривалището.“. Дали сезонът ще бъде завладян от пирати и дракони, ще разберем точно след ден, когато се очаква и да излезе официалният трейлър.

Fortnite Season 8
Fortnite Season 8

Началото на новия сезон най-вероятно отново ще бъде свързано с катаклизъм, за който се предполага, че ще наводни острова. Тези конспирации се появиха още при patch 7.30 на настоящия сезон, когато започнаха заметресения в резултат, на които се появиха пукнатини.

Какво точно ще се случи, ще разберем утре, а дотогава играчите все още имат време да завършат останалите предизвикателства от сезон 7.