Дали Samsung Galaxy S11e ще изглежда така?

Samsung Galaxy S11e информация

Samsung Galaxy S11e информация

Преди няколко дни изтекоха снимки на евентуалния дизайн на бъдещия Samsung – S11е. Благодарение на Onleaks и Pricebaba сега можем да видим примерни рендери на устройството, което леко наподобява дизайна на камерите на Apple.

Samsung Galaxy S11e – примерен рендер

Спрямо изображенията, можем да видим, че S11e няма да се различава почти по нищо от S11. Отново ще има „punch-hole“ извит дисплей, който според слуховете ще бъде 6,3″, а за сравнение, Samsung Galaxy S10e разполага с усезаемо по-малкия 5,8″ екран.

Рендерите също така показват и тройна основна камера, USB-C порт, говорител в долната част, както и бутони за увеличаване и намаляне на звука, и такъв за изключване.
Това обаче, което не виждаме е 3,5mm жак, което вече стана тенденциозно при почти всички компании.

Samsung Galaxy S11e – екран

Друго интересно нещо е, че по снимките не се забелязва физически сензор за пръстов отпечатък, а това може да означава само едно нещо – най-вероятно ще видим вграден под екрана ултразвуков четец.

Характеристики

По-съществената част от изтеклата информация отново е при характеристиките.
Очаква се бъдещото устройство да бъде с все още необявения чип Snapdragon 865 и 6GB RAM памет.
Вътрешното място за съхранение на вашите файлове се предполага, че ще варира между 128GB и 256GB UFS 3.0.
И последната характерисктика, но не по важност, е батерията. Galaxy S11e се очаква да бъде с 4000 mAh батерия за разлика от предшественика, който е оборудван с по-малката, 3100 mAh батерия.

Разбира се, това все още са само слухове и примерни изображения, на които не можем да вярваме на 100%, но все пак леко загатват какво можем да очакваме. 🙂