Genesis Lith 400 – добра ножична клавиатура

Genesis Lith 400 RGB - ревю

Genesis Lith 400 RGB - ревю

Genesis е една от марките, която разглеждам подробно, защото правят качествени продукти на приемлива цена. 
В днешното ревю „под прожекторите“ застава новата им клавиатура Lith 400, за която е характерно, че използва ножични клавиши върху мембрана. 

Пълното видео ревю можете да гледате тук:

Клавиатурата е пълноразмерна и разполага с 104 бутона, а F клавишите служат и за мултимедийни. Това е едно от нещата, които не удобрявам, а именно мултимедийни контроли, които не са отделни от останалата част. 
Освен, че е пълноразмерна, Lith 400 RGB разполага с подложка за китки, която е достатъчно удобна за повечето хора, но не можете да я демонтирате. Аз лично намирам тази опция за удобна, защото винаги предпочитам подобен тип „екстри“ в клавиатурите. 

Като почти всяка периферия през последните години, и тази клавиатура разполага с RGB подсветка. Тя под всички бутони и за жалост не можете да контролирате всеки един от тях поотделно, а само на зони. Освен това, силата на светлината според мен не е достатъчна и бих искал да видя по-добра подсветка. 

Една от екстрите на Lith 400 RGB е поставка за телефон в горната част, а аз определено харесвам такива допълнения, защото клавиатурата освен за игри е супер удобна и за работа. В този слот можете да сложите телефон или таблет и той ще стои там съвсем стабилно. 
Друга опция, която е налична в този модел е USB вход, както и комплект 3.5mm портове за микрофон и слушалки. Тук е важно да се сп0мене, че това не е pass-through, а ще направи обработка на аудиото. 

Пълното видео видео ревю ще намерите в YouTube канала на Tech Tips Media.