Genesis Radium 600 – микрофон, който си заслужава да видите

Genesis Radium 600

Genesis Radium 600

След като изтествахме почти всичко по-интересно от Genesis, дойде времето и на микрофоните им, а именно моделът Radium 600!

Готиното при него е, че идва в твърдо куфарче, в което са побрани всички части – микрофон, стойка, поп-филът и кабел. Сглобяването му отнема около 30 секунди и няма как да се объркате. 🙂 
Тъй като това е микрофон, който е „студийно“ насочен, тук нямаме типичните геймърски елементи като RGB подсветки, цветни елементи и тем подобни. Radium 600 разчита на изчистен външен вид и метална конструкция, които ни се нравят и успешно се вписват в целия сетъп. 

Друга стъпка, която са направили от Genesis е да сложат контроли на дясната страна на микрофона, а именно такива за увеличаване и намаляне на GAIN и силата на звука от слушалките, спиране на звука, както и 3,5 мм жак за слушалки, за да правите мониторинг докато говорите. 

Свързването на Radium 600 става посредством USB кабел, което означава че можете да го ползвате както към настолен компютър, така и към лаптоп, без нужда от допълнителни драйвъри. 

Пълно видео ревю ще намерите тук:
https://youtu.be/3T-0vH1tLGM