(Актуализирана!) Появиха се нови примерни изображения на Huawei P40 Pro

Huawei-P40-новини

Huawei-P40-новини

Очаква се, през месец март, в Париж, Huawei да представят новите смартфони P40 и P40 Pro, както направиха с настоящата генерация – P30 и P30 Pro.

Благодарение на колегите от 91Mobiles, по изтеклата информация можем да предполагаме, че устройствата ще разчитат на Kirin 990 чип с 5G модем, до 12GB RAM памер и 512 GB вътрешна памет. Също така се загатва, че те ще разполагат с извити AMOLED екрани, под които ще бъдат скрити сензорите за пръстов отпечатък, а предната камера може да е в punch-hole.

Размерите на диспеите се очаква да бъдат 6.1/6.2” при Huawei P40, и между 6.5 и 6.7“ при P40 Pro, което по никакъв начин не ги постава в категория „компактни“. 
Най-интересната част отново ще е Leica камерата, като при по-малкият смартфон се очаква тя да бъде тройна, състояща се от нормален сензор, ultra-wide и ToF (Time of Flight). При Pro версията може да видим основен сензор с висока резолюция, ultra-wide, 3D ToF, както и “Periscope”сензор с 10-кратно оптично приближение.
Селфи камерите няй-вероятно ще бъдат или единични, или двойни с допълнителен Ultra-wide сензор за групови снимки. * От изобщраженията виждаме, че при P40 Pro ще има двойна селфи камера в punch-hole!

Huawei P40 Pro новини
Huawei P40 Pro новини

Въпрели цялата драма с Huawei и CAЩ, очакванията са, че може да видим устройствата с open-source Android 10 платформа, като разбира се, обвивката на софтуера ще е добре познатата – EMUI 10.

Huawei-P40-новини
Huawei-P40

Освен извития екран, най-вероятно ще видим и стъклен гръб, а този път се очаква цветовете да бъдат повече от преди, а именно – Black, Blush Gold, Silver Frost, Deep Sea Blue, и  Ice White с преливащи ефекти.

Тепърва очакваме повече информация за предстоящите смартфони от компанията.