Huawei стартира кампания за обратно изкупуване на стари телефони при покупка на нов от серията P40

Huawei Trade-In

Huawei Trade-In кампания

Huawei стартира новата си кампания Trade In, която ще предостави възможност на потребителите да върнат старото си устройство за рециклиране срещу съответното заплащане, при покупката някой от новите модели от серията P40.

Услугата ще е достъпна през периода от 21.05 до 21.06.2020 за всички потребители, закупили P40 Pro, P40 Lite или P40 Lite E, включително и за устройствата, които са закупени от 06 април насам, когато реално стартираха продажбите на тези устройства в България.

Механика на кампанията Trade in

Изберете устройство отговарящо на вашия стил от новата серия P40. След закупуването му, можете да регистрирате серийния му номер на https://consumer.huawei.com/bg/campaign/trade-in/, откъдето ще ви бъде генериран специален Промо код.

Ако желаете предварителна оценка на сумата, която можете да получите за старото си устройство, трябва да въведете неговото описание, независимо от марката, модела и състоянието му на https://huawei.asgoodasnew.com/huaweibg.php/bg/

Кампанията ви предоставя възможност безплатно да заявите куриер, който да вземе вашето старо устройство от удобно за вас място и да го предаде за финална оценка на база на състоянието му. След като получите информация за нея, вие ще можете да я приемете и цитираната сума ще бъде преведена в банковата ви сметка, или да я откажете, като устройството ще ви бъде безплатно върнато, чрез куриер за сметка на Huawei.

„Trade-In кампанията дава още един избор на клиентите ни по отношение на старото им устройство. Много хора просто забравят старите си телефони по чекмеджетата и никога повече не ги използват. Те съдържат електронни отпадъци, включително батерии, и изхвърлянето им на неоторизирани места нанася вреди на природата, която всички искаме да опазим. Същевременно, някои от тях са в достатъчно добро състояние и след ремонт могат да бъдат използвани повторно и така модерните технологии да достигнат до повече хора, за които е трудно да си позволят покупка на нов телефон.“, коментира Христо Стойчев, Сервизен мениджър за Huawei Consumer Business Group за България и Северна Македония.

Кампанията Trade-In е поредната инициатива, която компанията стартира през 2020 година с цел максимално да улесни потребителите си в преживяването им с техните Huawei устройства.