Изтекоха рендери на Moto G7 смартфони

Motorola Z4 новини

Motorola Z4 новини

От Motorola планират да покажат новите смартфони от G7 серията през следващите няколко месеца, а от Droid Shout вече споделиха и предполагаеми рендери на устройствата.

Това, което забелязваме на пръв поглед е, че като изключим notch-а, приличат доста на предшественика си Moto G6, който се доказа като смартфон с добра камера, страхотен екран и дизайн, на приятна цена. Пълното видео ревю можете да видите тук: Moto G6 Plus Ревю.

Разбира се, през 2018 година прорезите в горната част на екрана се наложиха изцяло и тук не виждаме промяна от тенденцията. Това, което е по-интересно е, че две от сериите, а именно Moto G7 и G7 Plus са с прорези тип „сълза“, които би следвало да загатват за водоустойчивост на устройството.
За разлика от тях, G7 Power и G7 Play, изглежда ще имат съвсем обикновена „цепка“ в екрана.

Moto G7 series
Moto G7 series

Отново виждаме сравнително тънки рамки, а според предишни слухове, Moto G7 ще бъде оборудван с 6 инча FullHD+ панел. Освен това се споменава, че вътрешната памет ще бъде 64GB, а на гърба на смартфона ще има двойна камера с 16MP сензор и 5MP, като вторият най-вероятно ще служи за придаване на „дълбочина“ на изображението.
Друга силна част е, че батерията се очаква да бъде 3500mAh, а при Power версията може да видим и по-голяма. Това ще ви гарантира сигурен ден за работа със смартфона, без да се налага да мислите за зареждане.

При рендерите обаче виждаме и различни конфигурации на камерите при моделите от серията, като се очаква и сензорите да бъдат други. Има вероятност вместо „дълбочинна“ камера да видим широкоъгълна или телефото, като при по-високите класове смартфони от други производители.

Moto G7 - leak
Moto G7 – leak

Дали това обаче ще се случи, предстои да разберем през следващите месеци, най-вероятно по време на Световния мобилен конгрес в Барселона, в края на февруари.

Заглавна снимка: Motorola