Приложението Petal Maps е налично за Huawei Watch 3 сериите

HUAWEI WATCH 3 - Petal Maps

HUAWEI WATCH 3 - Petal Maps

Не дълго след премиерата на новите смарт часовници от серията Watch 3, от Huawei обявиха, че тяхната навигация – Petal Maps вече е налична за новите устройства.

Petal Maps може да бъде изтеглено от AppGallery, като по този начин ще се навигирате директно от AMOLED дисплея на часовника.

В Petal Maps 1.9 виждаме функции за по-лесно и приятно ежедневие след пандемията, с обновяване на информацията за метео прогнозата, пътните условия, сателитни карти и списъци с любими места.
Новите функции включват още „Алтернативни маршрути“, които ви предлагат възможност да отидете на любимите си места по възможно най-ефективния начин.
В приложението можете да видите алтернативните маршрути с актуална информация за тях, спрямо начина на придвижване, било то пеша или с автомобил.

Petal Maps Routes
Petal Maps Routes

Друго нововъведение е прогноза за времето за дестинацията, към която сте се отправили. Тя ще ви бъде поднесена с анимации, директно върху картата.

Petal Maps Weather
Petal Maps Weather

Новата подобрена сателитна карта дава на потребителите по-детайлен поглед върху местността, използвайки сателитни изображения, а картата с висока резолюция позволява намирането на географски обекти, при това с висока точност.

Petal Maps
Petal Maps

Последно, но не и по важност е предоставянето на информация за трафика в реално време. Новата версия използва интуитивна цветна схмеа, с която маркира скоростта на трафика по маршрута, който сте избрали.
Също така, шофьорите могат да видят приближени карти на кръстовищата, благодарение на които да преминават по-лесно през тях.

Разбира се, това е едва едно от новите приложения, които ще виждаме в Huawei Watch 3, имайки предвид, че се работи по задълбочена интеграция с AppGallery.