PlayStation 5 с отстъпка от A1

A1_PlayStation

A1_PlayStation

През целия юни любителите на гейминга ще могат да се екипират с нова конзола PlayStation 5 на още по-атрактивна цена, със 100 лева отстъпка в магазините на А1 и онлайн на A1.bg. Офертата важи за всеки, закупил устройството в брой с план за телевизия от телекома. Освен привлекателната цена, клиентите на А1 ще получат специален бонус – допълнителен контролер в цвят „камуфлаж“.

PlayStation 5 идва с мощен процесор и изключително бърз SSD хард диск с вграден I/O, който позволява незабавното зареждане на инсталираните вече игри. А благодарение на персонализираното интегриране на системите на конзолата, създателите могат да извличат данните от SSD с бързина, която им позволява да проектират игри по нови и невъзможни до този момент начини. Световете, които се откриват пред любителите на гейминга, сега се радват на още по-голям реализъм с лъчевото проследяване и високата скорост на кадъра до 120fps за съвместими игри с поддържана честота от 120Hz на 4К дисплеи.

През целия месец PlayStation 5 може да бъде закупен за 1059,99 лева, спрямо стандартна цена от 1159,99 лева, с план за фиксирани услуги от А1. Конзолата се предлага и на лизинг за 24 месеца на цена от 51,50 лева на месец, вместо за 55,98 лева на месец.