Steelseries представя клавиатурите Apex pro mini и Apex pro mini wireless

SteelSeries представи последните си иновации и нови продукти от награждаваната серия клавиатури Apex. По-компактни, по-бързи и със супер регулируеми суичове, клавиатурите Apex Pro Mini и Apex Pro Mini Wireless напълно отговарят на поговорката „По-малкото е повече“. Те са с 60% форм-фактор с OmniPoint 2.0 суичове с 11 пъти по-бързо време за реакция, 10 пъти по-бързо задействане и 2 пъти по-издръжливи от стандартните механични превключватели.

С пуснатата на пазара през 2019 Apex Pro, клавиатура с множество възможности за персонализиране и най-бързите превключватели в света, SteelSeries си постави за цел да предостави на геймърите по-голям контрол, независимо дали играят или създават сложни екселски таблици. Оригиналните OmniPoint превключватели представят възможност за напълно регулируемо задействане – една от най-големите иновации в света на геймърските клавиатури след създаването на първите механични превключватели. OmniPoint  дава възможност за регулиране на силата на взаимодействие с клавишите.

В допълнение към компактния форм-фактор е новата версия на най-бързите суичове в света. OmniPoint 2.0 дава възможност за по-бърза реакция и време за задействане, заедно с още повече опции за настройки на всеки отделен бутон (между 0,2 мм и 3,8 мм). Когато клавишът се регулира на 0,2 мм, времето за реакция от 0,54 ms е едно най-бързите в света. В допълнение, въвеждането на OmniPoint 2.0 дава възможност за настройване на действие 2 в 1 на всеки един клавиш – например ходене и бягане, или изваждане на граната и хвърлянето й, и всяко действие е възможно с натискане на един бутон.

Мини размерът има много плюсове! За първи път серията клавиатури Apex, многократно награждавана и любима на феновете, предлага с 60% по-компактен дизайн, който ще ви позволи да освободите място на бюрото и да имате по-големи движения с мишката, заедно с подобрена естетика и по-ергономично позициониране. Благодарение на иновативния модификатор на клавиши на SteelSeries, пълната функционалност на клавиатурата се запазва в по-компактен мини дизайн, превръщайки я в перфектния размер периферия, която лесно се побира в раницата, за да е навсякъде с вас, независимо дали участвате в поредния esports турнир, отивате на LAN парти с приятели или сменяте квартирата.