Xiaomi Watch 2 Pro вече е с WearOS

Xiaomi Watch 2 Pro

Xiaomi Watch 2 Pro

По време на премиерата в Берлин, от Xiaomi представиха новия часовник – Watch 2 Pro, който вече разчита на WearOS операционна система от Google.
Той ще се предлага само в 46мм размер на касата, тоест няма дамска версия, но въпреки това, Watch 2 Pro ще бъде наличен в два цвята на касата – сив и черен, и избор между два вида кашики – черна силиконова и кожена.


Оптичните сензори са позиционирани в задната част на часовника, а за да достъпите всички функции можете да използвате дигиталната коронка за по-лесно навигиране в менютата.


По-важният елемент е операционната система, а именно Wear OS от Google, която ще ви даде невероятна гъвкавост що се отнася до функционалността на часовника. Това означава, че ще можете да използвате Google Play магазина за приложения, да теглите директно върху часовника, а също така и да персонализирате циферблатите, ако включените не ви стигат.

В България Watch 2 Pro ще се предлага само в Bluetooth версия, което означва, че няма да видим LTE варианта при нас, който може да работи самостоятелно, без нуждата от смартфон в близост.
Часовникът ще бъде с цена от 529 лева.


Xiaomi Band 8

Паралелно с часовника бе представена и спортната гривна Xiaomi Band 8, която ще предложи на потребителите над 150 спортни режима, възможност да бъде прикрепена към обувката, използвайки „Pebble Mode“, както и по-точно измерване на здравните показатели.

Xiaomi Band 8 разчита на нов чипсет в лицето на Apollo 4 Blue Lite, който е достатъчно бърз, за да предостави плавна работа с устройството, но и достатъчно енергоефективен, за да може гривната да достигне до около 16 дни типична употреба.

AMOLED екрантът с големина 1,62 инча ще ви даде възможност да се навигирате лесно в менютата и да персонализирате гривната с наличните над 200 различни циферблати.

Xiaomi Band 8 ще бъде наличен в парньорската мрежна на марката на цена от 99 лева.

Снимки: TodayTech