А1 предлага новите слушалки Huawei FreeClip

A1 Huawei

A1 Huawei

Безжичните слушалки Huawei FreeClip могат да бъдат закупени от А1 в комплект с гривна Huawei Band 8 до 21 април. Промоционалните условия важат при покупка от електронния магазин на A1.bg и потребителите, закупили своите слушалки Huawei FreeClip от А1, ще ги получат в комплект със смарт гривна Huawei Band 8. Те могат да избират дали да ги вземат на изплащане за 17,50 лева на месец за 24 месеца с планове Unlimited, или за 399,99 лева в брой с план от А1 за клиенти, членове на А1 Клуб.

Huawei FreeClip се предлагат в два цвята Purple и Black и са иновативни слушалки на китайския технологичен производител, които се отличават с оригинален дизайн и високотехнологични характеристики. Моделът разполага с Open-ear технология със самоадаптивни аудио канали, което прави възможно носенето на двете слушалки на всяко ухо. Отличното качество на звука се осигурява от 10,8-милиметров драйвър с двоен магнит, а разсейването на звука е намалено до минимум със системата за обратни звукови вълни. Те са с IP54 устойчивост на прах и вода.

Бъди сред първите клиенти, закупили слушалките от онлайн магазина на А1, и ги вземи в комплект с Huawei Band 8. Смарт гривната притежава AMOLED безрамков екран и дизайн с извити ъгли, както и система за проследяване на съня HUAWEI TruSleep™ 3.0, която предоставя инструменти и съвети за по-добър сън. Над 100 спортни тренировъчни режима и редица функции за следене за здравето също са част от портфолиото на гривната. Промоционалната оферта за комплекта важи до изчерпване на наличностите.

Повече информация за слушалките можете да видите на A1.bg.