Смарт часовници с до 80% намаление в A1

Коледните промоции в А1 продължават с пълна сила със специалната селекция на смарт часовници с до 80% намаление. Кампанията ще продължи до 31 декември или до изчерпване на количествата, а клиентите могат да закупят широк набор от устройства на Samsung, Huawei и Xiaomi от А1.bg и от магазините на телекомуникационния оператор.

В селекцията е включена серията GT 4 от топ производителя Huawei. Едно от предложенията за господата e Huawei GT 4 46 мм, който се предлага в стилен черен цвят корпус от неръждаема стомана, поддържа до 2 седмици живот на батерията и е съвместим както с Android, така и с iOS. Смарт часовникът притежава усъвършенстван 24/7 мониторинг за здравето, включващ сензор за сърдечна честота, индекс на способността за бягане (RAI), както и VO2Max, който отразява най-високото ниво на поемане и използване на кислород на килограм телесно тегло за единица време при интензивни упражнения. Huawei GT 4 46 мм разполага и с функцията AI Running Plan, която помага на потребителите да персонализират изживяването си при тренировки. Освен всичко това устройството предоставя актуални данни за сатурацията на кислород в кръвта. Смарт часовникът може да бъде закупен с 80% намаление или за 1 лев на месец с мобилен план Unlimited Ultra.

Дамите също могат да се снабдят с нов смарт часовник от същата серия, но с по-малък и елегантен корпус – Huawei GT 4 41 мм в красив бял цвят и кожена каишка отново с 80% намаление – 1 лев на месец със същия план.

Промоционални предложения за смарт часовници има и за феновете на Samsung. Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43мм LTE идва с 1,31-инчов Super AMOLED дисплей и 2GB+16GB памет. Процесорът Dual-Core 1,4GHz предоставя безупречна работа на устройството до 40 часа с едно зареждане. Смарт часовникът притежава сензор за измерване на телесната температура, ЕКГ, сатурация на кислород в кръвта и проследява качеството на съня, но не на последно място е възможността да се ползва с Extra SIM. Устройството може да бъде закупено с план Unlimited Ultra на промоционална цена от 16,50 лева на месец.

По-бюджетното предложение от Samsung – Galaxy Watch 6 44 мм LTE също поддържа услугата Extra SIM и се предлага в черен цвят с 1,47-инчов Super AMOLED дисплей. Смарт часовникът притежава множество функции за проследяване на сърдечната дейност и поддържа над 90 вида различни тренировки, включително плуване на закрито, йога и персонализирани спортни дейности според желанията на потребителите. Устройството може да бъде закупено вместо за 16,99 лева на месец на промоционална цена от 11,50 лева на месец с план Unlimited Ultra.

Смарт часовникът Xiaomi Redmi Watch 3 също е част от кампанията. Предлага се в два различни цвята – черен и слонова кост. Той тежи само 37 грама, което го прави много удобен, без да го лишава от всички функционалности, включително тези, които могат да помогнат на всеки да проследява своя сърдечен ритъм, качество на съня и тренировки. Моделът може да следи наситеността на кислород в кръвта и поддържа 121 спортни режима, включително шест, които разпознава автоматично. Часовникът е отличен избор за хора, които са постоянно в движение, благодарение на дългия живот на батерията – до 12 дни с едно зареждане. Моделът предлага и Bluetooth телефонни обаждания и се предлага със 70% намаление като цената му започва от 1 лев на изплащане за 24 месеца с тарифен план Unlimited M.

По време на коледната промоция смарт часовниците могат да бъдат закупени с всички планове Unlimited, като само за плановете Unlimited Ultra и Unlimited L клиентите ще могат да се възползват от 50% намаление от цената за първите 12 месеца от договора.