Селекция телевизори на специални цени от A1

A1 TV Philips

A1 TV Philips

А1 предлага селекция от смарт телевизори на Philips и KIVI на специални цени, които могат да бъдат закупени онлайн и от магазините на оператора. Кампанията ще продължи до края на март.

Сред предложенията са включени телевизори от серията The One на Philips, които се предлагат с до 90 лева намаление. Моделите са в три различни размера – 43 (108 см), 50 (126 см) и 55 (140 см) инча, като всеки от тях разполага с 4K Ultra HD резолюция и специално второ дистанционно с бърз бутон за платформата Xplore TV. Устройствата поддържат технологиите Dolby Vision и Dolby Atmos, които дават възможност на потребителите да се насладят на аудиовизуално изживяване подобно на това в киносалон.

Трите телевизора имат 60 Hz опресняване на картината и режим Ultra Motion Clarity, който осигурява по-ясна и плавна картина. Моделите разполагат и с Ambilight – LED светлини на гърба на екрана, които реагират на случващото се на екрана и превръщат преживяването в още по-реално.

И трите модела могат да бъдат закупени в брой и на изплащане с ТВ плановете на А1. Цените на 43-инчовия телевизор на Philips започват от 719,99 лева в брой, 50-инчовата версия може да бъде закупена за 899,99 лева в брой, а големият 55-инчов модел струва 999,99 лева в брой.

В селекцията са включени и два модела на марката KIVI, които са налични с до 130 лева намаление до края на март. 32H735QB е с 32-инчов DLED дисплей и честота на опресняване от 60Hz, който предлага ясна картина и ярки цветове, благодарение на IPS панел със съотношение на контраста 1500:1. Смарт телевизорът използва Dolby Audio система и поддържа автоматичен контрол на силата на звука. Той работи с операционна система AndroidTV 11 и осигурява достъп до хиляди приложения. Освен безупречните му технически характеристики, моделът е със стилен безрамков дизайн, който ще допълни всеки интериор и също се предлага с дистанционно с бутон за бърз достъп до Xplore TV. Моделът може да бъде закупен от А1 с план А1 ТВ 200 MAX за 279,99 лева в брой.

Последното предложение е специално създаденият за деца и детски стаи KIVI KIDS TV. Той е с 32-инчов Full HD екран, защитен със закалено стъкло, за да осигури издръжливост на надраскване или удар. Смарт телевизорът разполага и със специална регулируема нощна лампа AlumiGlow на гърба си. Тя излъчва мека светлина и създава уютна атмосфера в стаята на детето. Най-вълнуващото за децата е, че моделът е със специален Brick Style дизайн, който дава възможност на малчуганите да моделират телевизора според собствените си желания със строителни блокове от конструктори. По време на кампанията, смарт телевизорът се предлага на цени от 559,99 лева в брой.