Искате бързина? Трябва ви NVMe SSD – Adata Swordfish

Adata е една от марките, на която се доверяваме, когато става дума за носители на данни, базирано на нашия опит във времето. 

В днешното ревю ще ви представим един NVMe SSD – Adata Swordfish. 
Започваме с това, че този тип „дискове“ са неизменна част от новите компютърни системи и лаптопи, защото предлагат далеч по-високи скорости спрямо обигновените хард дискове. 
Според данни на производителя, Swordfish може да предложи максимални скорости от 1800 mb/s при четене и 1200 mb/s при запис, а нашите тестове потвърдиха тези данни (можете да ги видите във видеото)

 

Adata Swordfish се монтира супер лесно в компютър или лаптоп, като за тази цел вие трябва да проверите за наличност на M.2 слот и неговата поддръжка. Това, което трябва да имате предвид, когато става дума за монтаж в PC е, че трябва да проверите къде се намира т.нар. standoff, и ако не съотвества с дължината на SSD-то, трябва да го преместите, в противен случай рискувате да нанесете повреда. 

Въпреки, че Swordfish няма радиатор за разсейване на топлината, при максимален това върви на около 43 градуда – not great, not terrible.
Капацитетите варират спрямо вашето предпочиатание и нужди, като можете да намерите дадения продукт с 1 TB, 512GB, 256GB място за съхранение. 

Пълното ревю ще намерите в YouTube канала на TechTipsMedia