HUAWEI Assistant – TODAY получи световно известната награда за дизайн „Red Dot” 2020

Huawei Red Dot

Huawei Red Dot

Услугата HUAWEI Assistant – TODAY бе наградена с „Оскар“-а в дизайнерската индустрия – наградата „Red Dot” за Brand & Communications Design.

Red Dot Award е една от трите световни награди за дизайн, заедно с IF Design Award (Германия) и IDEA International Excellence Awards (Америка). С над 18.000 участия в конкурса, наградата Red Dot Design се утвърждава като един от най-търсените качествени символи за добър дизайн в международен план.

В унисон с мотото на Red Dot “в търсене на добрия дизайн и креативност“, тази награда доказва усилията и стремежа на Huawei към непрекъснати иновации и осигуряване на интелигентно потребителско изживяване. Брандът бе сред малкото избрани, които получиха награди тази година, а хиляди участници се състезаваха за този международно признат печат за изключително дизайнерско качество.

Какво представлява HUAWEI Assistant – TODAY

Това е вашият личен асистент, разположен вляво от основния екран на смартфона и може да се активира само с едно плъзване надясно. С него Huawei предлага на потребителите ново ниво на интелигентна производителност, като им помага да намерят услуги и информация, когато и където са необходими. TODAY също така осигурява бърз достъп до различни услуги без да се налага изтегляне на приложението, а от второто тримесечие на 2020 г., HUAWEI Assistant прави всеки ден живота на над 310 млн. потребители в над 170 държави много по-лесен и удобен.

 

Дизайн и функции

От гледна точка на дизайна на продукта, HUAWEI Assistant – TODAY предлага интелигентно интегрирано потребителско изживяване. Функцията предоставя услуги като Search & Discovery, Quick access, Smart service dynamics & Content recommendation – всички достъпни само с едно докосване.

С HUAWEI Assistant – TODAY потребителите вече могат с лекота да търсят всякакви приложения, настройки и файлове на своите смартфони като едновременно преглеждат персонализирания си информационен канал за интересна информация.

Асистентът също така научава вашите предпочитания и предлага препоръки, които правят цялостното потребителско изживяване много по-интуитивно и оптимизирано.

Друга ключова характеристика на HUAWEI Assistant са и интелигентните сервизни карти, които показват известия и напомняния въз основа на нуждите на потребителите. Със спортната карта, например, потребителите могат да бъдат постоянно информирани за любимия си отбор, докато получават напомняне, ключови подробности и актуална информация, свързана с предстоящо пътуване, благодарение на картата за пътуване.

HUAWEI Assistant – TODAY ще продължи да се развива в посока още по-интелигентни услуги на своите потребители, за да подобри тяхното ежедневие. За целта Huawei непрекъснато търси начини да оптимизира потребителското изживяване от гледна точка на потребителите като им предоставя личен асистент в ежедневните им дейности.