Xiaomi 14 и 14 Ultra са налични в A1

Xiaomi 14

Xiaomi 14

Новите флагмани Xiaomi 14 и Xiaomi 14 Ultra вече са на разположение в магазините на А1 и онлайн в електронния магазин на A1.bg на достъпни цени в брой или на лизинг с план Unlimited, с достъп до гигабитовите скорости на 5G ULTRA. Първите, закупили едно от устройствата, ще го получат в комплект с оригинален аксесоар на Xiaomi – безжични слушалки или смарт часовник в зависимост от избрания модел. Клиентите, направили покупка онлайн от електронния магазин на А1.bg, ще могат да се възползват от удължена тригодишна гаранция.

Xiaomi 14 също е част от промоционалната кампания на А1 и се предлага в брой и на изплащане с план Unlimited Ultra от А1. Първите 150 клиенти, които го закупят от телекома, ще го получат в комплект с безжични слушалки  Redmi Buds 5 Pro. Цената на устройството е 46,50 лева на месец на изплащане за 36 месеца или 1 349,99 лева в брой с план от А1.

Xiaomi 14 Ultra в комплект със смарт часовник Xiaomi Watch S3 ще получат първите 100 клиента в рамките на промоционалната кампания. Цената на флагмана на китайския технологичен производител е 68,50 лева на месец на лизинг за 36 месеца или 2029,99 лв. в брой с план Unlimited Ultra.

Новата серия на марката предлага качество и стилна визия, комбинирани в едно мултифункционално устройство. Двата модела са снабдени с новата LTPO технология на екрана, както и подобрени камери в продължение на партньорството на бранда с Leica.

Новите 5G смартфони Xiaomi 14 Ultra и Xiaomi 14 могат да бъдат закупени както от физическите магазини на А1, така и от електронния магазин на A1.bg.