NOKIA X30 5G е наличен в Yettel!

Yettel_NOKIA X30 5G

Yettel_NOKIA X30 5G

Yettel стартира продажбите на най-екологичния смартфон на NOKIA досега броени дни след световната му премиера. „Зелената“ гордост на марката – NOKIA X30 5G, е с корпус от 100% рециклиран алуминий и 65% рециклирана пластмаса, и идва в опаковка от рециклирани материали. Устойчивият апарат вече е наличен в цялата търговска мрежа на Yettel и в онлайн магазина на оператора, където се предлага ексклузивно в комплект с безжичните слушалки Nokia TWS-821.

Поддръжката на екосъобразния телефон също изповядва ценностите на устойчивото развитие и е направена с мисъл за бъдещето. За да насърчи по-дългото ползване на премиум телефона, производителят поема ангажимент за 3 актуализации на Android OS, 3 години месечни актуализации на сигурността и 3-годишна гаранция.

Но далеч не всичко в този телефон е красива еко опаковка. Моделът идва с първокласна производителност и най-доброто фотографско изживяване на NOKIA до този момент. 50-мегапикселовата PureView камера използва оптична стабилизация на изображението и изкуствен интелект, за да заснема зашеметяващи ултраширокоъгълни и ярки нощни снимки. Комбинацията от сензори включва 50 MP основен, както и 13MP широкоъгълен, а селфи камерата е с 16 MP. Освен възможността до лещата да достигнат 98% от светлината в нощен режим, има и опция Dark Vision за изключително тъмна среда, фабрично инсталирано приложение GoPro Quik App, както и режим за статив. Камерата е защитена с устойчивото на надраскване стъкло Corning Gorilla Glass с DX+, което пропуска 98% от цялата светлина до големия сензор.

Моделът е изключително тънък – само 7,99 mm, прахоустойчив и със защита IP67, което позволява да бъде потопен във вода до 1 метър за 30 минути. NOKIA X30 5G разполага с опция за бързо зареждане с 33W и двудневен живот на 4200 mAh батерията. Тя е създадена така, че да запази 80% от капацитета си след 800 цикъла на презареждане, което е еквивалентно на 4 години постоянна употреба. Смартфонът е оборудван с Qualcomm Snapdragon 695 за оптимизиране на потенциала на 5G. Съдържанието оживява на 6,43” FHD+ PureDisplay екран с яркост до 700 нита със съотношение на страните 20:9 и 90Hz честота на опресняване.

Всеки, поръчал NOKIA X30 5G от електронния магазин на оператора с план Тотал Макс 55,99 и договор за 2 години, ще го получи на цена от 679,99 в брой или на лизинг за 33,99 лв. на месец за 24 месеца в комплект с безжичните слушалки Nokia TWS-821 до изчерпване на количествата.  

В красивите си и удобни форми тези слушалки са пълни с функции. Уникалният им светлинен пръстен служи като стилен и деликатен индикатор за околните, че в момента се осъществява повикване. Двойният микрофон с технологията Qualcomm cVc намалява фоновия шум, докато дизайнът за ухото подобрява шумоизолацията и предлага удобно и сигурно прилягане. Слушалките осигуряват превъзходно качество на звука до 45 часа с 10-милиметровите драйвери и кейса, който има опция за активиране на безжично зареждане. Имат и IPX4 защита от влага и водни пръски.

Повече за промоционалната оферта на NOKIA X30 5G в комплект с безжични слушалки Nokia TWS-821 можете да откриете тук.