Онлайн седмица на iPhone 13 с отстъпки до 300 лв., от Yettel

Yettel седмица на iPhone

Yettel седмица на iPhone

Yettel изненада приятно почитателите на смартфоните на Apple с промо седмица на iPhone 13 в своя онлайн магазин. До 28 август телекомът предлага на своите настоящи и нови клиенти отстъпки до 300 лв. за апаратите от актуалната серия на ябълката.

За да вземат избрания модел на по-ниска цена, потребителите трябва да направят покупката през сайта на оператора в брой, като въведат промокод IPHONE13. С него всички версии на iPhone 13 Mini са със 150 лв надолу, апаратите iPhone 13 поевтиняват с 200 лв., цените на Pro версията падат с 250 лв., а всички разновидности на iPhone 13 Pro Max са с отстъпка от 300 лв. Предложението е валидно за частни клиенти при сключване на договор за мобилни услуги с Тотал +, Тотал Макс или Тийн за 24 месеца.

В най-добрата гама от iPhone до момента не липсват подобрения. iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max могат да се похвалят с усъвършенствана професионална камера на iPhone, Super Retina XDR дисплей с ProMotion и още по-добър живот на батерията. Имат проектирания от Apple A15 Bionic чип с 5-ядрен графичен процесор и усъвършенствано 5G изживяване, което ще разкрие за потребителите пълните възможности на мрежата от последно поколение на Yettel. iPhone 13 и iPhone 13 mini се отличават с усъвършенствана система с двойна камера, елегантен и издръжлив дизайн и също са с най-мощния до момента чип A15 Bionic.

Сензорите на iPhone 13 предлагат подобрен автофокус чрез технологията на Apple Focus Pixels, Brighter True Tone светкавица със Slow Sync и имат възможност за 4K видеозапис. Последното поколение iPhone-и разполагат и с 12MP селфи камери със специален биометричен сензор, който подпомага FaceID системата за отключване с лицево разпознаване.

Повече информация за онлайн седмицата на iPhone 13 можете да откриете тук.