Смартфони с удължена гаранция от A1

През юни А1 предлага най-търсените модели смартфони на Samsung, Apple и Huawei с удължена гаранция от 2+1 години. Офертата е валидна за избрани модели и важи през целия месец до изчерпване на количествата.

Едни от най-желаните предложения от технологичните гиганти ще бъдат на разположение за закупуване от потребителите с план от А1.

Сред селекцията смартфони попадат последните няколко генерации на Apple. Най-новият iPhone 15 Pro Max 256 GB притежава 6,7-инчов Super Retina XDR OLED дисплей и работи с революционния процесор Apple A17 Pro. Тройната основна камера (48 MP + 12 MP + 12 MP) и селфи камерата (12 MP) ви гарантират, че ще запечатате всички важни моменти в живота, които заслужават споделяне. Корпусът е изработен от аеро-клас титан — същата сплав, използвана в космическите кораби за мисии до Марс, а моделът е най-лекият досега, което гарантира едновременно здравина и удобство.

Любителите на Android смартфоните също ще се зарадват на юнската кампания на А1. Моделите от серията Galaxy S24, както и иновативния Samsung Galaxy Z Fold 5 също се предлагат с удължена гаранция от 2+1 години през целия месец.

Samsung Galaxy S24 Ultra е последният модел на технологичния гигант. Освен безупречните характеристики, гарантиращи изключителна производителност, като процесорът Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, смартфоните от серията са оборудвани с Galaxy AI – набор от функции с изкуствен интелект, които предлагат превод в реално време, редакция на снимки и редица други улеснения за потребителите.

Huawei Pura 70 с удължена гаранция

През юни Huawei Pura 70 също идва с 3-годишна удължена гаранция от А1. Смартфонът е снабден с 6,6-инчов дисплей с 2500 нита пикова яркост и 1-120 Hz адаптивна честота на опресняване. Издръжливото стъкло Kunlun повишава устойчивостта при падане със 100%, което превръща всички онези дребни ежедневни злополуки в нещо, за което не трябва да се притеснявате. Благодарение на Ultra Lighting основната камера и перископната телефото камера с 5x оптично увеличение, може да уловите всички незабравими мигове и красиви пейзажи, независимо от това колко отдалечени са те.

Всички модели от селекцията могат да бъдат закупени през целия юни с удължена гаранция от 2+1 години и план от А1.