Realme GT6 се очаква на 20 юни!

Realme, най-бързо развиващата се марка смартфони в световен мащаб, разкри, че най-новата линия на флагманската серия GT 6 ще направи своя глобален дебют на 20 юни по време на продуктово събитие в Милано, Италия. То ще съвпадне и с глобалната премиера на серията realme GT 6.

Серията ще предостави най-съвременните възможности на AI. Забележително е, че realme ще разполага с първия в индустрията режим за нощно заснемане с изкуствен интелект – AI Night Vision mode в тази серия, с който потребителите ще могат да снимат видеоклипове в изключително тъмна среда. Чрез комбинацията от алгоритми с изкуствен интелект и високопроизводителен чипсет, смартфонаът ще може да функционира като устройство за нощно виждане. Функцията AI Night Vision разширява възможностите за нощни видеоклипове на телефоните с Android до нови висоти, като дава възможност на всеки потребител лесно да заснема красотата на нощта и да се наслаждава на предимствата на мобилните изображения. Целта на realme е да популяризира технологията с изкуствен интелект сред младежите по целия свят. 

Пресконференцията от глобалното представяне на realme GT 6 ще бъде предавана на живо в официалните канали на realme Global в YouTube, Facebook и TikTok.