AOC анонсира монитор в колаборация с G2 Esports

AOC G2 Esports

AOC G2 Esports

По-рано през седмицата, от AOC анонсираха новия геймърски монитор, резултат на партньорството с G2 Esports.

AOC G2 Esports
AOC G2 Esports

Размерът му е 24,5 инча с честота на опресняване 144Hz, Free Sync система за синхронизиране на кадрите, работеща с видео картите на AMD и 1ms време за реакция.
Последното директно ни заявява, че тук става дума за TN панел, а не IPS. Разликата между двата панела е огромна и не можем да споделим впечатление от него, преди да сме го тествали.

AOC G2 Esports
AOC G2 Esports

За тези от вас, които не са запознати, G2 Esports е гейминг организация, която се занимава с провеждане на турнири в едни от най-популярните игри – CS:GO, League of Legend, Rocket League и други.
Основана е от Carlos Rodriguez, който освен с Leauge of Legends успехите си е известен с финалите на 3v3 арени по време на BlizzCon 2009 г.

AOC G2 Esports
AOC G2 Esports

Колаборацията между AOC и G2 Esports стартира в началото на 2018 г., което допълнително подпомага гейминг отбора по пътя към успеха, тъй като тренировъчното оборудване е едно от най-важните неща при подготовката на играчите.

Мониторът G2590PX/G2 е базиран на вече познатия G90, а препоръчителната цена, на която идва е приемливите за такъв клас монитор 719 лева с ДДС.