Galaxy Z Flip6 и Z Fold6 вече са достъпни за предварителни поръчки от А1

Най-новите модели на Samsung – Galaxy Z Flip6 и Z Fold6 вече са достъпни за предварителни поръчки от А1. По време на кампанията всеки потребител, който предостави на телекома стар мобилен телефон, независимо от марката, ще получи своя Samsung Galaxy Z Fold6 с 350 лв. отстъпка, a Samsung Galaxy Z Flip6с 300 лв. отстъпка. Най-тънките и леки сгъваеми устройства на компанията досега могат да бъдат поръчани в разнообразни цветове и вариации на паметта и идват в комплект с безжични слушалки TTEC Mode.

След последните подобрения възможностите с изкуствен интелект Galaxy AI вече са достъпни и за сгъваемите устройства на световната технологична компания. Сега двата модела са снабдени с повече иновативни функции, задвижвани от AI, от когато и да било досега. И двата модела разполагат с функциите Circle-to-search за лесно намиране на обекти с ограждане и с Note Assist – най-удобният начин за обобщаване на бележки и  транскрибиране на записи. Предлагат също и „умна“ помощ при писането на текстове и търсенето в сайтове, благодарение на Chat Assist и Browsing Assist.

Подобрения в новите модели има и по отношение на заснемането и обработването на кадри. С функцията Photo Assist можеш лесно с няколко движения на пръста да преместиш, изтриеш или коригираш цели обекти, както и след това да запълниш фона. Част от портфолиото с AI функции са и редица възможности за обработка на снимки и видеа, сред които Portrait Studio и Instant Slow-mo. Смартфоните са снабдени с мощни камери – Galaxy Z Fold6 разполага с 50 MP + 10 MP + 12 MP основна камера и 10 MP + 4 MP предна камера, а другият модел Flip6 е с основна камера 50 MP + 12 MP и предна камера 10 MP.

Сред удобствата са и иновативни функции, позволяващи да бъдат прескочени дори езиковите бариери. INTEPRETER е преводач на два екрана, който превежда веднага, независимо дали говориш, слушаш конференция или туристически гид. Live Translate е друга езикова функция, с която дори и телефонните разговори на различни езици вече не са проблем за устройствата на Samsung – превеждай разговорите в реално време в различни приложения и без проблем общувай на два езика.

Ключови параметри на Samsung Galaxy Z Fold6:

Новият Samsung Galaxy Fold6 разполага с 7.6-инчов QXGA+ Dynamic AMOLED 2X основен дисплей и 6.3 инча (16 см.) HD+ Dynamic AMOLED 2X външен дисплей. Устройството е снабдено и с най-бързия процесор на сгъваем Samsung досега Snapdragon® 8 Gen 3Mobile Platform за Galaxy, осигурявайки висока производителност дори при натоварените режими на използване. Моделът е перфектният избор за качествено гейминг изживяване, тъй като разполага с още по-ясна и ярка картина дори посред бял ден, благодарение на Vision Booster.

Ключови параметри на Samsung Galaxy Z Flip6:

Samsung Galaxy Z Flip6 разполага със същия мощен процесор – Snapdragon® 8 Gen 3Mobile Platform за Galaxy. Моделът има основен дисплей от 6,7 инча (17,02 см) FHD+ Dynamic AMOLED 2X и външен дисплей – 3.4″ (8,64 см) Super AMOLED. Смартфонът е с по-тънка и иновативна панта FlexHinge и подсилени ръбове в зоната на сгъване, за да издържа на по-голям натиск. Освен това разполага с усъвършенствана рамка Armor Aluminium.

По време на предварителната кампания за поръчки от А1 двата най-нови модела от сериите ще се предлагат с големи отстъпки срещу връщане на старо устройство. В замяна на използван телефон Galaxy Z Flip6 е достъпен с намаление от 300 лв. от редовната си цена, а Z Fold6 – с цели 350 лв. Моделите могат да бъдат закупени както в брой, така и на изплащане с план Unlimited с 50% отстъпка от месечната такса за първите 6 месеца. Pre-order кампанията е активна до 23 юли, а всеки желаещ може да избере между устройства с 256GB, 512GB или 1TB памет, както и разнообразни цветове на панела. Samsung Galaxy Z Fold6 се предлага в цветовете сребристо, морскосиньо и розово, докато Z Flip6 – в синьо, мента, жълто и сребристо.