Изтекоха снимки и видео на новия Google Pixel 3 XL

Google Pixel 3 XL

Изтекоха снимки на дългоочаквания флагман на Google – Pixel 3 XL след като бе публикувано видео с разопаковането му в социалните мрежи.

От изтеклите кадри ясно се вижда, че в кутията на телефона ще открием слушалки, но с USB-C жак, преходник от USB-C към 3,5мм жак, USB адаптер за зареждане и USB-C кабел.

КАКВО ОЩЕ

Очаква се лансирането на флагмана да бъде през месец октомври, но все още не сме на сто процента сигурни как точно ще изглежда той. В началото на месец август, руския технологичен блогър, седящ зад „Канал Лучкова“ сподели снимки, които показват по-големия вариант от очакваните два модела на гиганта Google. Показаният телефон е в изчистен бял цвят с лого “G” на гърба, голяма “брадичка“ в предната част на устройството и огромен прорез в горната част, който само можем да се надяваме да е мираж, а не реалност.

Най-голямата изненада е, че в комплекта на флагмана са включени слушалки с USB-C жак. Съдейки по изтеклите снимки, става ясно че те ще напомнят на познатите ни премиум wireless слушалки Google Pixel Buds.

От снимките разбираме и че телефонът ще бъде захранван от осем ядрен Qualcomm процесор с 4 ядра на 1,77 GHz и 4 ядра на 2,8 GHz, наподобяващ Snapdragon 845. Pixel 3 XL пристига с 4 GB RAM памет и графичен процесор Adreno 630. Дисплеят е с резолюция 1,440 х 2,960 с 494ppi. Телефонът ще работи с последната операционна система Android 9.0 Pie.
!Видеото на разопаковането на смартфона можете да намерите тук!

С интерес ще следим за още информация около флагмана.