SteelSeries с лимитирани Cyberpunk 2077 слушалки!

steelseries лимитирани слушалки

steelseries лимитирани слушалки

SteelSeries и CD PROJEKT RED обединяват сили в изработка на нови, лимитирани слушалки, както и на аксесоари за добре познатите Arctis Pro. 

Arctis 1 Wireless
Arctis 1 Wireless

Първият от новите чифтове е Arctis 1 Wireless за Xbox, който е вдъхновен от скандалния Jonny Silvehand и неговата кибер-ръка. С Arctis 1 Wireless ще можете да се потопите в света на Cyberpunk 2077 с детайлен и чист звук!
Също така, ще можете да се възползвате от USB Type-C свързаност както с вашата Xbox One конзола, така и с други платформи като PC, Switch и Android, с помощта на бутон, който ще превключи между тях. 
Характерното за Arctis 1 Wireless Xbox е, че разполага със същите забележителни говорители като при Arctis 9X, чието качество е повече от добро. 

Цената на слушалките се очаква да бъде $ 109.99, и можете да ги намерите на Pre-order в сайта на SteelSeries

 

Arctis 1 Wireless
Arctis 1 Wireless

Втората опция, която ще бъде налична, е чистата версия – Arctis 1 Wireless Netrunner Edition. 
Слушалките отново разчитат на 2,4 GHz безжично предаване на звука, с ниска латентност, и могат да бъдат свързвани с PS4, PC, Nintendo Switch и Android устройства, посредством USB Type-C предавател. 
Ако все пак решите, че искате да ги използвате с кабел, можете да го направите, защото в комплекта има включен и такъв с 3.5mm жакове, а по този начин можете да използвате Arctis 1 Wireless с всякакви устройства с дадения жак. 🙂 
Лимитираният дизайн на слушалките е свеж, готин и забележителен с яркия си жълт цвят, с който са показани вътрешните части на чифта – точно в стил Cyberpunk 2077. 
Цената им отново е $109.99 и ще бъдат налични в сайта на SteelSeries!

 

Arctis Pro - Cyberpunk 2077 слушалки
Arctis Pro – Cyberpunk 2077 слушалки

Другото интересно предложение от SteelSeries е пакет аксесоари за слушалките Arctis Pro. 
В комплекта се включват две капачета за мидите и лента за глава с готин дизайн, който представлява трите главни корпорации в играта – Arasaka, Militech и Kang Tao. 
Честно казано, Kang Tao ми допада най-много като дизайн, защото контрастира много приятно с цвета на самите слушалки.
Cyperpunk 2077 Arctis Pro аксесоарите ще бъдат налични в лимитиран брой, а цената им е $34.99

Снимки: SteelSeries