Как технологиите променят бизнеса, здравеопазването и работните процеси – Tech of Tomorrow

Tech of Tomorrow

Tech of Tomorrow

Новото издание на конференцията Tech of Tomorrow на Investor.bg, ще дискутира и постави на фокус ключовите теми за това как технологиите променят бизнеса, поведението на потребителите и как компаниите да ги използват в своя полза. Поради настъпилата извънредна ситуация с Covid-19, тя ще се проведе в комбинация от формати – телевизионен и онлайн – на 30 септември, 7 и 14 октомври, като ще можете да следите и телевизионното студио на живо от 14:15 на Investor.bg и в социалните мрежи на медията. 

Във връзка с изключително предизвикателната среда, в която светът е поставен заради пандемията, Tech of Tomorrow ще се фокусира върху технологичните иновации, които стават все по-необходими в днешно време. Във всяко от онлайн студиата ще се дадат отговори, свързани с всяка една от ключовите сфери – бизнес, здравеопазване и бъдещето на работните процеси. Ще се дискутират развитието на енергийните технологии, банкирането в реално време, мобилните решения за градовете и много други теми. 

Конференцията ще обърне внимание на ефектите от навслизането на технологичните гиганти в здравеопазването, ролята на изкуствения интелект, както и виртуалната и добавена реалност в този сектор.

Tech of Tomorrow ще даде отговор и на въпросите, свързани с дистанционната работа и как образователните технологични компании могат да помогнат на пазара на труда. 

На 30 септември можете да очаквате експертното мнение на гости като Фреди Дарбишър – дигитален продуктов мениджър за нови енергии и нововъзникващи дигитални технологии в Shell Research, инж. Калоян Георгиев – архитект IoT решение в Schneider Electric Bulgaria и Цветомир Досков – CEO на Sirma BC.  

За да проследите интересните дискусии и да получите повече информация за темите и участниците в Tech of Tomorrow, може да се регистрирате безплатно на https://tech.investor.bg/

Модератор на първата онлайн дискусия ще бъде главният редактор на Investor.bg и автор на технологичното предаване UpDate по Bloomberg TV Bulgaria – Бойчо Попов.