До 50% намаление на смарт часовници Samsung при покупка на устройство Samsung от Yettel!

Yettel Active Living

Yettel Active Living

Yettel предлага на всички свои бъдещи и настоящи частни клиенти поредната интригуваща оферта, част от кампанията „Смело напред“. Инициативата на мобилния оператор, която цели насърчаването на по-активния начин на живот, подкрепен от технологиите, продължава с предложение за покупка на смарт часовник Samsung с до 50% отстъпка от цената, при покупка на смартфон от същата марка.

Независимо кой от смартфоните на Samsung харесат за себе си, при подписване на 24-месечен договор с Тотал Макс или Тотал+, клиентите на оператора могат да изберат един от часовниците на южнокорейската компания. Например, при отстъпка от 50%, цената на Samsung Galaxy Watch4 40mm LTE e 225 лева, а Samsung Galaxy Watch4 Classic 46mm e с крайна цена от 255,00 лв. след приложената отстъпката за Bluetooth версията. За всички останали LTE и Bluetooth варианти на Galaxy Watch4 и Galaxy Watch4 Classic отстъпките варират между 30 и 50%.

От своя страна моделите с LTE позволяват използването на multiSIM – услуга, която дава възможност един номер едновременно да бъде използван както на смартфона на потребителя, така и на неговия смарт часовник. По този начин се спестява нуждата от носенето на мобилен телефон по време на активен спорт или туризъм – тогава комуникацията може да се провежда през часовника. Всички клиенти, активирали услугата до 31 август, получават възможността да я ползват без месечна такса за първите 6 месеца.

Повече информация за всички налични устройства и актуални оферти можете да откриете в сайта на оператора и в това видео.