Безжичните слушалки на LG ще включват UV светлина

LG Tone Plus Free

Безжични слушалки LG Tone+ Free

Безжичните „earbuds“ слушалки на LG Tone+ Free ще бъдат първите в света включващи UV осветление. 

Месец след като Майкрософт и Амазон обявиха, че се включват в играта с безжични тапички, LG решиха да не останат по-назад и ни представиха слушалки, грижещи се за ушната хигиена.

Иновативният дизайн включва кейс с вградена UV светлина, която убива бактериите. 

Освен вграденото UV осветление, от компанията са се погрижили да предоставят на своите потребители много повече. Новите слушалки включват управление, чрез допир, като позволяват да провеждате разговори, да контролирате музиката на телефона си, както и да използвате Google Assistant. Tone+ Free са водоустойчиви и притежават IPX4 рейтинг. 

Безжични слушалки LG Tone+ Free
Безжични слушалки LG Tone+ Free

От LG казват, че слушалките могат да издържат до 6 часа с едно зареждане, но все още не знаем колко още можем да получим от зареждащия кейс. Това подобрение е значително, спрямо предишните true wireless слушалки на компанията, които успяваха да издържат три часа преди да ги заредите отново.

Безжичните слушалки Tone+ Free ще се предлагат ексклузивно в Южна Корея от края на този месец. Цената ще бъде приблизително $215, а дали ще се появят на пазара и в Европа, можем само да предполагаме.