Impakt в партньорство с PolyComp

Genesis

Genesis

В началото на месец ноември, полската компания Impakt обяви своето партньорство с един от най-големите дистрибутори в нашата страна – PolyComp. 

Фирмата оперира от няколко години на българския пазар като предлага широка гама от компютърна периферия, гейминг аксесоари, потребителска електроника, мрежово оборудване и системи за наблюдение. 

Потребителите могат да намерят богато разнообразие от продукти на марката Genesis, чието портфолио включва над 300 вида мишки, клавиатури, падове, слушалки и други гейминг аксесоари.  

Fury
Fury

Втората марка, която Impakt ще предлага на нашия пазар е Fury. Тя e насочена към начинаещите геймъри, които тепърва навлизат в електронните спортове. Брандът ще предлага разнообразие от висококачествени аксесоари на изключително достъпни цени.

Lanberg
Lanberg

Lanberg ще бъде нова марка за нашия пазар, която е фокусирана върху мрежовото оборудване. Тя разполага с цялостни решения за професионалния сегмент. В допълнение към шкафовете за пасивно и активно оборудване, сървърни шасита, рутери, комутатори и мрежови карти, Lanberg ще предлага и структурирано окабеляване, включващо LAN и пач кабели, както и инструменти за изграждане на мрежови инфраструктури. 

Интересна категория в портфолиото на Impakt е брандът Ugo. Той ще обединява в себе си различни джаджи за дома и офиса, за забавление и пътуване. 

Продуктите на Genesis, Fury и Ugo вече са достъпни при търговските партньори на дистрибутора PolyComp.