KIVI KIDS TV вече се предлага от A1

KIVI KIDS TV

KIVI KIDS TV

А1 предлага новия смарт телевизор на KIVI, който е специално създаден за деца и пасва идеално на техните стаи. Моделът разполага със специален дизайн, като дава възможност на малчуганите да го моделират със строителни блокове от конструктори. Допълнителни екстри за малчуганите са нощна лампа и екран, който издържа на надраскване.

KIVI KIDS TV има 32-инчов Full HD екран, който е защитен от закалено стъкло. То е здраво и устойчиво на надраскване и осигурява оптимална защита на екрана: от удар на тежка играчка, книга и дори топка. Рамката, стойките и корпусът на телевизора позволяват моделирането с пластмасови строителни блокове на различни конструктори, включително Lego, чрез които детето може да покаже творческите си способности и да украси телевизора по свой вкус.

KIVI Kids TV разполага и със специална нощна лампа AlumiGlow на гърба си. Тя излъчва мека светлина и създава уютна атмосфера в стаята на детето. Светлината на лампата може лесно да се регулира с помощта на дистанционното управление или от корпуса на телевизора както от родителя, така и от детето. А светещото дистанционно има удобен дизайн и минимално количество бутони, за да могат малките лесно да го управляват.

За да намали вредното въздействие на синята светлина, KIVI Kids TV е оборудван със специална технология, която я филтрира и така защитава очите на децата от изморяване, особено на тъмно. Телевизорът работи с операционна система Android TV 11, която дава достъп до над 10 000 приложения, включително игри, но и позволява родителски контрол над съдържанието.

KIVI Kids TV може да се закупи от A1.bg и от магазините на телекомуникационния оператор на цени от 18,99 лева на месец на изплащане за три години с план A1 ТВ 200 MAX. Планът разполага с включени над 200 ТВ канала и Basic плана на Netflix за целия срок на договора.