Смарт часовници с удължена гаранция от A1

През целия юни А1 предлага на своите клиенти богата селекция от смарт часовници с удължена гаранция от 2+1 години. В селекцията са избрани модели на добре познатите марки Huawei, Samsung и Xiaomi, които се предлагат на изгодни цени с план Unlimited Ultra от А1 за 24 месеца на лизинг, без оскъпяване.

За феновете на Huawei:

Сред смарт часовниците, част от промоцията, е един от най-новите модели на марката – Huawei Watch 4 Pro LTE Space Edition. Устройството разполагас подобрени функции за следене на здравето и над 100 режима на тренировка, сред които дори свободно гмуркане до 30 метра. Освен това, моделът притежава неповторим дизайн и изключителна здравина. Изработени от DLC титан от аерокосмически клас, корпусът и каишката на Huawei Watch 4 Pro LTE Space Edition са създадени да бъдат едновременно леки и здрави, предоставяйки космическо изживяване на своя притежател.

Батерията на устройството е с интелигентна двуядрена структура и дава възможност за превключване между два различни режима. Стандартният режим осигурява живот от 3 до 4,5 дни спрямо натовареността, а в режим на ултрадълъг живот – батерията издържа от 14 до цели 21 дни. Благодарение на тази функционалност, часовникът се адаптира към предпочитанията на своя собственик, позволявайки перфектен баланс между различните ежедневни нужди.

През настоящия месец смарт часовникът може да бъде твой на лизинг с 0% лихва и с 3-годишна удължена гаранция. Освен този модел, част от предложението на А1 е и Smart Watch Huawei GT4 46mm в цветове Black, Green и Grey, както и по-малкият модел Smart Watch Huawei GT4 41mm – в Light gold, White, Silver и Green.

За любителите на Samsung:

Samsung Galaxy Watch 6 44mm LTE Black е още един модел, част от селекцията смарт часовници на лизинг с 0% лихва и удължена гаранция, които А1 предлага през юни. Носи го навсякъде с теб – по време на тренировка, работа и дори по време на сън. С новата функция Sleep Coaching имаш възможност да получаваш ценни съвети за качеството на съня си и как можеш да го подобриш. Освен това, винаги ще се чувстваш спокоен за своето здраве или това на твой близък с функцията Fall Detection, която регистрира опасности  в случай на инцидент. Само с няколко натискания на Home бутона можеш да извикаш спешна помощ или да се обадиш на близък.

Дисплеят на този модел е със здраво стъкло от сапфирен кристал и разполага с рейтинги IP68 и 5ATM, които гарантират издръжливост под вода и при силен натиск. Също така е с 20% по-голям и с 30% по-тънка рамка, превръщайки го в най-големия екран на часовник Galaxy досега.

Част от селекцията са и други модели на Samsung, сред които Samsung Galaxy Watch 6 40mm LTE Cream, Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm LTE, Galaxy Watch 5 Pro 46mm LTE и други.

За онези, които избират Xiaomi:

Smart Watch Xiaomi S3 Black е един от най-новите модели на марката, който предлага редица иновативни функции в съчетание с нестандартен дизайн. Устройството е и първият смарт часовник, който дава възможност за смяна не само на каишките, но и на рамката, като по този начин осигурява на своя собственик неограничена свобода за персонализиране. Освен това, Xiaomi Watch S3 предлага избор от стотици циферблати, голям, 1,43-инчов дисплей и поддържа над 150 спортни режима, за да правиш това, което обичаш.

Със своята независима двулентова GNSS система, Xiaomi S3 Black осъществява прецизно позициониране с цели 5 спътника, като по този начин подобрява приемането на сигнала със 100% и успява да улови движенията по-бързо и точно.

Ако винаги търсиш начин да изразиш себе си, то Xiaomi S3 Black e подходящ избор за смарт часовник, който може да бъде твой на лизинг с 0% лихва с план Unlimited Ultra и 3 години удължена гаранция от А1.