Представяне на AIoT на Xiaomi

Xiaomi Aiot

Xiaomi Aiot

Световният мобилен конгрес в Барселона е възможност за много производители да представят последните си  продукти не само в сферата на смартфоните, но и в тази на “Интернет на нещата”. Такъв е случаят с Xiaomi, които освен Xiaomi 13 серията представиха и най-новите си AIoT продукти. Иновативната гама включва Xiaomi Buds 4 Pro, Xiaomi Watch S1 Pro и Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra, които обещават да променят представите за забавление. С тези изключителни продукти Xiaomi се стреми да трансформира начина, по който хората си взаимодействат с технологиите, предлагайки безпроблемно и още по-завладяващо изживяване за потребителите по целия свят.

Xiaomi Buds 4 Pro

Със своите подобрени TWS функции и полиран дизайн, най-новите слушалки на Xiaomi осигуряват висококачествено слушане с невероятни звукови детайли.  Сред ключовите характеристики на Xiaomi Buds 4 Pro са:

– поддръжка на технологията LDAC на Sony

– Hi-Res Audio Wireless поддръжка

– възможности за активно шумопотискане с диапазон до 48dB2, което ефективно изолира потребителите от нежелани смущения

– технологията Dimensional audio3 разпознава движенията на главата на потребителите и настройва звука според пространственото му позициониране

– разполагат с впечатляващ живот на батерията, предлагайки до 9 часа непрекъснато слушане с едно зареждане и до 38 часа при използване на кутията за зареждане.

Xiaomi Buds 4 Pro ще са налични за продажба на цени, стартиращи от 249 EUR.

Xiaomi Watch S1 Pro

Xiaomi Watch S1 Pro е олицетворение на перфектната комбинация от класически дизайн и съвременна технология за смарт часовник. Прецизно изработен с помощта на първокласни материали, които излъчват издръжливост и стил, този часовник разполага със забележителен 1,47-инчов AMOLED дисплей, въртящ се корпус и устойчиво на надраскване сапфирено стъкло, което гарантира дълготрайна функционалност. Някои от ключовите характеристики са:

– предлага се в две различни цветови разновидности

– наличие на унифициран UI дизайн

– проследява информацията в реално време за над 100 спортни дейности. За любителите на бягането има и 10 програми, предварително създадени да отговарят на различни фитнес нужди, включително комбинации от бягане/ходене за начинаещи или тренировки, фокусирани върху изгарянето на мазнини/издръжливост, и дори интервални тренировки специално за укрепване на здравето на сърцето и белите дробове.

– предлага поредица от данни за тренировка и функции за проследяване на здравето, обхващащи горене на калории, интензивност на упражненията, проследяване на съня, сърдечен ритъм и проследяване на SpO₂, което позволява на потребителите лесно да наблюдават напредъка в ежедневните си тренировки и в същото време здравословното си състояние.

– дълготраен живот на батерията до 14 дни

– възможност за бързо 10 минутно зареждане и живот на батерията до 2 дни при стандартна употреба

– мощен високоговорител и алгоритъм за AI шумопотискане

– докинг станция за безжично зареждане, която може да зареди устройството до 100% за 85 минути.

В България смарт часовникът Xiaomi Watch S1 Pro започва продажбите си на препоръчителна цена от 599 BGN.

Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra

Чрез системата си за двойно окачване, Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra предлага невероятно плавно и безопасно каране дори на труден терен. А с увеличаване на височината на шасито, водачите ще придобият по-добра видимост и стабилност дори когато се движат по неравни повърхности.

За да се намали рискът от спукване на гума, Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra е оборудван с по-големи устойчиви на пробиване и самоуплътняващи се 10-инчови Xiaomi DuraGel гуми, които гарантират безопасността на водачите и подобряват изживяването при каране.

За да се намали рискът от спукване на гума, Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra е оборудван с по-големи устойчиви на пробиване и самоуплътняващи се 10-инчови Xiaomi DuraGel гуми, които гарантират безопасността на водачите и подобряват изживяването при каране.

Скутерът е проектиран с подобрени характеристики, позволяващи му да достига скорост до 25 км/ч и да може с лекота да изкачва наклони до 25%. Моторът с мощност 940W и ултра-дълготрайна батерия дават на потребителите свободата да пътуват до 70 км без да се притесняват. Изцяло новият режим S+ ускорява изненадващо бързо за едно вълнуващо и приятно пътуване.

Скутерът разполага със здрав, но лек и устойчив на корозия алуминиев корпус, и поддържа максимален капацитет на натоварване до 120 кг. С размер на корпуса от 880 cm и удължени дръжки от 490 мм, цялостният дизайн на скутера осигурява по-голяма площ за стъпване и по-стабилен захват за по-удобно каране. Освен това Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra е с класификация за устойчивост IP55.

Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra ще е наличен за продажба на цени, стартиращи от 999 EUR.