Xiaomi представи изцяло новата серия Redmi Note 13

Xiaomi Redmi Note 13

Xiaomi Redmi Note 13

Компанията представи на специално събитие в Румъния своята нова серия Redmi Note 13. Ключова серия, която ще включва пет устройства: Redmi Note 13 Pro+ 5G, Redmi Note 13 Pro 5G, Redmi Note 13 Pro, Redmi Note 13 5G и Redmi Note 13

Потребителите ще могат да се възползват от подобрения на системите на камерата, дизайна, дисплея и процесорa. Серията Redmi Note 13 продължава да преодолява разликата между смартфоните от среден клас и флагманите, осигурявайки надеждност, първокласно изживяване и впечатляващи възможности за обработка на изображенията – всичко това на достъпни цени.

Направете всеки кадър емблематичен с подобрената камера на серията
Redmi Note 13

Серията Redmi Note 13 се отличава с гъвкава, усъвършенствана система от камери, която да отговори на разнообразните фотографски нужди. Про моделите – Redmi Note 13 Pro+ 5G, Redmi Note 13 Pro 5G и Redmi Note 13 Pro, разполагат с 200-мегапикселова камера със свръхвисока резолюция и оптична стабилизация на изображението (OIS), за да заснемат кадри с безпрецедентни нива на детайлност и да предоставят на потребителите изживяване на ниво флагман.

Освен това, 2-кратното и 4-кратното увеличение на кадъра без загуба предлага детайлни близки планове от разстояние и дава възможност за фокусиране върху отделни хора в тълпата или за приближаване в момента на снимане.

В същото време базовите модели Redmi Note 13 5G и Redmi Note 13 притежават 108MP основна камера с 3-кратно увеличение, която запазва качеството и осигурява невероятни изображения с по-фини детайли. И двата смартфона се предлагат и с богат избор от filmCamera филтри, с които потребителите могат да персонализират снимките си.

Отлична яснота, AMOLED дисплей и честота на опресняване до 120 Hz

Redmi Note 13 Pro+ 5G и Redmi Note 13 Pro 5G предлагат кристално ясна картина с 1,5K AMOLED дисплей и 1800 нита максимална яркост. В същото време Redmi Note 13 Pro, Redmi Note 13 5G и Redmi Note 13 разполагат със супер ясен FHD+ AMOLED дисплей.

Плавно плъзгане на екрана без забавяне е гарантирано на всяко устройство от серията Redmi Note 13 благодарение на 120Hz AdaptiveSync честота на опресняване, което прави всички изживявания при гледане по-плавни, по-ясни и по-приятни.

Изключителна издръжливост, за да сте винаги спокойни

Благодарение на подобренията в конструкцията и дизайна, серията Redmi Note 13 предлага издръжливост и здравина за по-голяма сигурност в трудни условия. Това започва още от дисплея, представяйки Corning® Gorilla® Glass Victus® при моделите Redmi Note 13 Pro+ 5G и Redmi Note 13 Pro 5G – отново за първи път в серията – за допълнителна устойчивост на случайни изпускания и надрасквания. Освен това дисплеят е допълнително оптимизиран в цялата серия, гарантирайки бърза реакция и точност при въвеждане на докосване, дори и в дъжд.

Запечатайте незабравими моменти с усъвършенствани процесори за
подобрена производителност

Високопроизводителната серия Redmi Note 13 се отличава с едни от най-мощните налични процесори, както и с издръжливи батерии, които гарантират, че потребителите могат да се наслаждават на своите устройства през целия ден. Всички модели се предлагат със зарядно устройство в кутията за допълнително удобство.

За отличната производителност в смартфоните Redmi Note за първи път е въведен 4nm процес. Лидерът в серията, Redmi Note 13 Pro+ 5G, е оборудван с чипсет MediaTek Dimensity 7200-Ultra, огромна батерия с капацитет 5000 mAh и предлага водещия в индустрията 120W HyperCharge, който зарежда вашия Redmi Note до 100% само за 19 минути, за да се справи с всеки натоварен ден.

Redmi Note 13 Pro 5G е оборудван с батерията с най-голям капацитет в серията – 5100 mAh, и се захранва от мобилната платформа Snapdragon® 7s Gen 2, докато Redmi Note 13 Pro е оборудван с чипсет MediaTek Helio G99-Ultra и батерия с капацитет 5000 mAh 5 . И двете устройства предлагат 67W турбо зареждане, с което зареждането до 100% отнема 45 минути.

Базовите модели също се предлагат с впечатляваща производителност, благодарение на издръжлива батерия с капацитет 5000 mAh 5 и мощни чипсети.

По време на същото събитие Xiaomi представи и три вълнуващи нови
попълнения към предложенията си за носими устройства: Redmi Watch 4,
Redmi Buds 5 Pro и Redmi Buds 5.

Многофункционалният часовник Redmi Watch 4 с нови възможности, в
които да се влюбим

Новият смарт часовник Redmi Watch 4 е оборудван с квадратен, ултра голям 1,97″ AMOLED дисплей за удовлетворяващо изживяване. Изисканият дизайн включва средна рамка от алуминиева сплав и е първият Redmi смарт часовник с лесна за работа въртяща се OTS корона от неръждаема стомана.

Смарт часовникът Redmi Watch 4 е оборудван с подобрен 4-канален PPG
сензор за по-добра точност на мониторинга на сърдечния ритъм и кислорода в кръвта. Потребителите могат да избират от над 150 спортни режима, включително шест автоматично разпознаваеми дейности.

Часовникът се предлага с цвят на основното тяло в Silver Grey или Obsidian
Black и подходяща каишка в цвят Pastel Purple, Dark Cyan или Mint Green 10 .

Усъвършенствано шумопотискане (ANC) и реалистичен звук с Redmi Buds 5 Pro

Redmi Buds 5 Pro предлагат завладяващо изживяване при слушане с вградена технология за обемен звук и нови реалистични режими. Слушалките поддържат и LDAC – водещия Bluetooth® кодек за безжична връзка. С до 52dB активно шумопотискане (ANC) Redmi Buds 5 Pro предлага избор от три режима на ANC, адаптивен режим на базата на ИИ и три допълнителни режима на фонова среда, с които потребителите интелигентно да превключват за по-удобно слушане в различни ситуации.

Redmi Buds 5 Pro се предлагат в цветовете Midnight Black, Moonlight White и Aurora Purple.

Подобрени аудио изживявания с Redmi Buds 5

Създадени да осигуряват подобрено аудио изживяване, Redmi Buds 5 разполагат с до 46dB ANC с три режима, които покриват широк диапазон от външни шумове. Слушалките поддържат до 10 часа непрекъснато слушане и до 40 часа използване, когато са свързани с калъфа за зареждане. Redmi Buds 5 се предлагат в три цвята: Black, White и Sky Blue.

Серията Redmi Buds 5 поддържа използването на приложението Xiaomi
Earbuds, което е съвместимо с различни марки смартфони.