Кампанията #MoveBetter вече и в България

Honor Band 5 #MoveBetter

Honor Band 5 #MoveBetter

Кампанията на Honor – #MoveBetter вече и в България!

Истината е, че през последните години, населението на Европа води все по-застоял начин на живот и това твърдение е подкрепено и от статистиките.
Близо 30% от европейците над 18 годишна възраст и 80% от юношите не са достатъчно физически активни, а това води до затлъстяване и редица здравословни проблеми.
Тревожното тук е, че според статистиките на Europe Active, обществото, „заплаща“ 1.4 пъти по-висока цена заради ниската си физическа активност, отколкото за справяне с щетите по замърсяването на въздуха и 3 пъти повече от общите разходи за лечение на болести, причинени от тютюнопушене.

#MoveBetter

За пръв път, тази година, Honor въведе глобалната кампания #MoveBetter и унас. Идеята на кампанията е да накара хората да се движат повече, независимо какво е тяхното ниво на физическа подготовка.
Разбира се, технологиите започват все повече и повече да помагат на всички да се раздвижат, да не стоят на едно място цял ден и да ги поддържат мотивирани да изпълнят физическите си цели. Това освен, че го казваме от личен опит, е резултат от анализите на ръста на европейския пазар на фитнес устройства.

Honor band 5 ревю
Honor band 5 ревю

Такова устройство е и новият фитнес тракер Honor Band 5. За разлика от предшественика си, Honor Band 4, той разполага с 0.95″ AMOLED сензорен екран, който прави употребата на устройството още по-лесна.
Освен това, Band 5 предлага 24 часово следене на пулса и фунция за измерване на нивото на кислород в кръвта. Това е възможно благодарение на прецизните сензори, които се намират в „гривната“.

Honor Band 5 сензори

Друга полезна опция е тракинга на съня. Това става отново посредством сензорите в допълнение на TruSleep™ технологията. Когато се събудите и синхронизирате Band 5 с вашия смартфон, ще получите пълните анализи на състоянието на съня ви, както и няколко съвета, как да го подобрите.

Движете се повече и бъдете по-здрави!

Честно казано, целият екип на Tech Tips Media е привърженик на идеята за по-голяма физическа активност, а тракерите ни напомнят на всеки час, че въпреки работата, трябва да се движим повече. 🙂

Първите ни впечатления от Honor Band 5 можете да прочетете тук: https://www.techtipsmedia.com/honor-band5-review/
Вие използвате ли подобни джаджи?