Huawei FreeClip – моден аксесоар или слушалки с отворен дизайн

HUAWEI FreeClip

HUAWEI FreeClip

Huawei представи новата си серия безжични слушалки с интересен дизайн – Huawei FreeClip!
След като наскоро видяхме Huawei FreeBuds 5, TWS слушалки с отворен дизайн, сега вече имаме още „по-екзотичен“ модел в лицето на FreeClip.

Разликата между тях и останалите TWS „тапи“ е, че Clip залагат на изцяло отворен дизайн, без нужда да поставяте слушалката в ухото си. Ергономичността и външният им вид ги правят чудесен моден аксесоар, но по мое виждане ще се харесат най-много от дамската аудитория, тъй като наподобяват обеци, които се закачат на ухото.

Huawei FreeClip се състоят от три елемента – Comfort Bean (прилягащ зад ухото), Acoustic Ball (говорителят) и C-Bridge (свързващият елемент). Последният включва адаптивен сензор, който научава и регулира силата на затягане на механизма за закопчаване, с цел намаляване на напрежението върху хрущяла на вашето ухо.

FreeClip ще предлагат до 8 часа възпроизвеждане на музика или до 36 часа с кутийката за зареждане. Отделно от това, слушалките са с IP54 рейтинг, което ще позволи на потребителите да тренират спокойно с тях, без да се притесняват да се изпотят докато слушат музика 🙂

Очаквайте повече подробности в близко бъдеще, в пълно видео ревю в канала на TechTipsMedia в YouTube.