Huawei P50 Pro и P50 Pocket в комплект с безжични слушалки през август

Huawei_P50

Huawei_P50

До края на август настоящите и нови клиенти на Yettel могат да грабнат два страхотни модела смартфони Huawei в комплект с безжични слушалки от марката. Офертата е валидна за технологичните бижута флагман P50 Pro и сгъваемия P50 Pocket, които идват при новия си собственик в тандем с чудесните Huawei FreeBuds 4i.

Huawei FreeBuds 4i привличат вниманието с овалната форма на кейса за зареждане и фино полираното покритие на слушалките, което ги прави много приятни на допир. Изключително леки са и удобни за използване. В технологично отношение FreeBuds 4i работят с изкуствен интелект, който открива околния шум, за да го намали така, че да можете да се радвате на кристално чист звук. Системата им с двоен микрофон ефективно намалява и шума от вятъра на открито и възприема гласа по-точно, дори в претъпкана стая.  Батерията позволява слушане на музика в продължение на 10 часа нон-стоп с един пълен заряд. Моделът може да се похвали и с функция за бързо зареждане, която осигурява 4 часа слушане на любими парчета с едва 10 минути зареждане.

До края на настоящия месец или до изчерпване на количествата Huawei P50 Pro 256GB заедно с FreeBuds 4i може да бъде закупен за 1 239,99 лв. в брой или на лизинг за 59,99 лв. на месец с двугодишен договор и Тотал Макс 59,99 за 24 месеца. Huawei P50 Pocket 256GB в комплект с FreeBuds 4i може да бъде закупен за 1 489,99 лв. в брой или на лизинг за 72,59 лв. на месец с двугодишен договор и Тотал Макс 59,99 за 24 месеца.

Повече информация за офертата можете да получите тук и тук.