Huawei Mate 30 Pro вече и в София

Huawei Mate 30 Pro и FreeBuds 3

Huawei Mate 30 Pro и FreeBuds 3

От днес феновете на Huawei ще могат да закупят дългоочаквания модел Mate 30 Pro в комплект с безжичните слушалки FreeBuds 3 в цели пет магазина в град София.

Лимитираната оферта от общо 100 бройки ще е придружена с Premium Service обслужване, което ще включва еднократна безплатна подмяна на екран или заден панел при повреда в рамките на първите шест месеца, както и безплатна доставка от врата до врата за гаранционни ремонти. 

Huawei Mate 30 Pro и FreeBuds 3
Huawei Mate 30 Pro и FreeBuds 3

Huawei Mate 30 Pro e базиран на най-мощният процесор на марката – Kirin 990 с вградена памет за съхранение 256 GB и 8 GB оперативна памет. Устройството пристига а операционната система EMUI 10, която е базирана на Android 10. Mate 30 Pro няма инсталирани Google Mobile Services, а ще разчита на собствения набор от инструменти Huawei Mobile Services. 

Включените в офертата FreeBuds 3 са базирани на първия собствен чипсет за преносими устройства на Huawei Kirin A1, включващ първия в света Bluetooth 5.1 чипсет. Те предлагат висококачествен звук, ергономичен дизайн и интелигентно регулируемо двупосочно шумопотискане.

Комплектът ще включва Huawei Mate 30 Pro  в цвят Space Silver, както и FreeBuds 3 в класическия черен цвят. Офертата може да бъде открита в магазините на Теленор, А1, Виваком, Технополис и Техномаркет.