Представят 3D технология за принтиране на къщи на събитието AdditiveDays

WASP 3D къща

WASP 3D къща

Българската аудитория ще има възможност да се запознае за първи път с технологията за 3D принтиране на къщи по време на второто издание на AdditiveDays, което ще се проведе между 20 и 23-ти февруари 2020 година в София Тех Парк.

Международната компания WASP ще представи пред присъстващите методите за триизмерен печат на сгради. Този тип технология притежава голям потенциал в редица браншове и позволява да се извършва почти навсякъде, а целта на AdditiveDays е именно нейното популяризиране и показване пред българския бизнес и по-широка аудитория.

Друг важен акцент в програмата на събитието ще бъде темата за устойчивостта на 3D печата. Според Боян Пехливанов, основател на Би Ту Ен, които е и главен организатор на събитието Additive Days, тази технология помага на компаниите да оптимизират производството си и да спестят значителни средства.

Повече информация за конференцията можете да откриете на сайта https://additivedays.com/ или във фейсбук страницата на събитието: https://www.facebook.com/AdditiveDays/