От Lenovo показаха ultrawide 43,4 инчов монитор – #CES19

Геймърски монитор Lenovo CES19

Геймърски монитор Lenovo CES19

След като през последните години видяхме много ultrawide монитори от компании като Samsung и LG, сега дойде време да видим и от Lenovo!

Компанията анонсира два монитора, Lenovo Think Vision P44W и Lenovo Legion Y44W, с големина на екрана 43.4 инча и резолюция 3840х1200 пиксела.
Геймърският вариант (Legion) поддържа системата за синхронизиране на кадрите и опресняването на AMD – FreeSync 2, тъй като има честота на опресняване 144Hz и 4 милисекунди време за реакция, което би било полезно за всички, които играят игри и имат видео карта от AMD.
Тъй като екранът е много голям, ще имате възможност да използвате два независими видео входа, като по този начин картината ще бъде разделена в средата и ако решите можете да играете на едната половина, а на другата да следите новините от Tech Tips Media. 🙂

Lenovo Y44W геймърски монитор
Lenovo Y44W геймърски монитор

Lenovo Y44W разполага с:
– два HDMI 2.0 порта
– един DisplayPort
– четири USB порта

Lenovo Y44W - back
Lenovo Y44W – back

И двата монитора на марката ще бъдат налични през април с цени от 1299.99 USD за бизнес модела и 1199.99 USD за геймърската версия.
Това определено е голяма сума за монитор и се надяваме да можем от „личн опит“ да споделим впечатления, ако се появат в България.