Тест на продукти от Genesis

Genesis раница за лаптоп

Genesis раница за лаптоп

На всички в гейминга е известно, че подложките за мишката сa също толкова важна част от периферията, както и клавиатурата. На тях разчитаме за гладкото движение на курсора, бързата повърхност, както и някои готини неща като водоустройчивост и големина, за да можете да сложите и клавиатурата си върху нея.

От известно време използвам огромните подложки на Genesis, от които съм много доволен защото предлагат добро качество, гладка повърхност за максимална прецизност, обшити ръбове, гумена основа против приплъзване и възможност за лесно почистване.
Разбира се всеки има предпочитания за марка и материал на изработка, но Genesis Carbon 500 определено ми допада и се намира в златната среда на съотншението цена-качество.

Раница за лаптоп Genesis Pallad 400

Друг готин продукт от Genesis, с който успях да се запозная и да използвам известно време е раницата за лаптоп Pallad 400.
Тя побира 15,6 инча диагонал в отделен и добре изолиран джоб, а точно на кръста се намира още едно отделение, в което можете да сложите по-ценните си неща като лични документи или пари.
В основното отделение имате място да поберете както зарядното за лаптопа, мишката, слушалки, така и суичер, бутилка с вода и дори остава още пространство.
Харесва ми също така, че има отделен джоб за по-дребни предмети, а лично аз го ползвам да си държа калъфа за очилата в него.

Една от по-забележителните характеристики е наличието на USB порт на един от страничните джобове. В него можете да поставите външна батерия и да зареждате техниката си директно докато вървите, без да се налага да оставяте смартфона или таблета си в раницата.

Цялата външна повърхност е направена от полиестер, който е водоустойчив, а пълно ревю  и тестове ще намерите във видео в канала на Tech Tips Media.